Sikkerhedspakke

Hvorfor vælge en sikkerhedspakke?

Sikkerhedspakken giver dig tre års ekstra sikkerhed oven i den to-årige lovpligtige europæiske garanti. Det betyder, at du i denne periode er beskyttet mod skader fra kortslutninger, vand og andre defekter, der måtte opstå med lampen. Frem for alt giver dette dig ro i sindet. Og vi vil jo aldrig søge at gøre livet svært for dig.

Lovpligtig garantiperiode 3-års sikkkerhedspakke
To år Fem år


Hvad beskytter sikkerhedspakken mod?

 

Kortslutningsskade

Kortslutninger kan ske på ingen tid. Dette sker ofte, når en eller flere elektriske ledninger rører ved lampens tilslutning. Dette kan ødelægge din smukke lampe. Er dette dækket af den lovpligtige garanti? Nej, men med den 3-årige ekstra sikkerhedspakke behøver du ikke længere at bekymre dig om dette.

 

Skader ved fald og stød

Ulykker sker før du ved af det. Har du ikke monteret din lampe helt rigtigt, eller er der en anden årsag, der har beskadiget din lampe? Det er meget ubehageligt. Heldigvis er selv fald- og stødskader dækket af vores forsikringspakke. Så kan du få skiftet dit produkt ud med et nyt.

 

Vandskade

Er din lampe blevet beskadiget, fordi den er kommet i kontakt med vand? Så kan du få skiftet dit produkt ud med et nyt. Vi forventer naturligvis, at du kun placerer lampen et sted, som den er beregnet til. Hvis du ikke ved præcis, hvilken lampe du skal placere hvor, så læs vores artikel om IP-værdier for yderligere information.

 

Ikke-udskiftelige LED

Ikke-udskiftelig LED betyder, at lyset allerede er integreret i armaturet. Lysmodulet er fastgjort i lampen. Så der er ingen grund til at bestille en separat pære sammen med din købte lampe. Du kan ikke fjerne dette LED-modul fra lampen, og derfor kan du heller ikke skifte det. Det gør er yderst irriterende, hvis lampen går i stykker. Med sikkerhedspakken er du dækket ind, og du får en ny lampe af os.

 

Kan jeg få en sikkerhedspakke sammen med hvert eneste produkt, og hvor meget koster det?

Nej. Produkter, der koster mindre end 50 euro, er ikke dækket af sikkerhedspakken, og det samme gælder pærer og tilbehør. Hvis et produkt opfylder betingelserne, koster sikkerhedspakken 20 % af produktprisen med et minimum på 20 €. Det er angivet for hvert enkelt produkt, om du kan købe en ekstra sikkerhedspakke sammen med det.

 

Hvordan køber jeg sikkerhedspakken?

Når du vælger et produkt, har du mulighed for at tilføje den ekstra sikkerhedspakke til din indkøbsvogn. Du skal blot krydse denne valgmulighed af, så føjes sikkerhedspakken til din ordre, når du derefter fortsætter bestillingsprocessen. Det er naturligvis ikke obligatorisk at vælge sikkerhedspakken.

 

Hvordan refunderer vi en ødelagt lampe?

Hvis dit produkt er i stykker, og du har valgt den ekstra sikkerhedspakke, er der ikke meget, du skal gøre. Kontakt vores kundeservice. Fortæl os hvad der skete, vedhæft et billede og send os dit navn og adresse. Så kan vi med det samme se, om du er dækket af sikkerhedspakken.

Hvis vi accepterer at dække dig, sker der følgende.

  1. Når du er dækket ind af sikkerhedspakken, giver vi dig altid det samme produkt.
  2. Hvis det samme produkt ikke længere er tilgængeligt, giver vi dig et tilsvarende produkt.
  3. Hvis der ikke er et tilsvarende produkt, modtager du en kreditnota svarende til købsværdien.
  4. Vi refunderer dig ingen penge.
  5. I tilfælde af svindel har lampeoglys ret til ensidigt at annullere sikkerhedspakken og kreditere købsværdien af sikkerhedspakken pro rata.