Udvidet garanti

Hvorfor vælge en udvidet garanti?

udvidet garanti giver dig tre års ekstra sikkerhed oven i den to-årige lovpligtige europæiske garanti. Det betyder, at du i denne periode er beskyttet mod skader fra kortslutninger, vand og andre defekter, der måtte opstå med lampen. Frem for alt giver dette dig ro i sindet. Og vi vil jo aldrig søge at gøre livet svært for dig.

Lovpligtig garantiperiode 3-års udvidet garanti
To år Fem år

 

Hvad beskytter udvidet garanti mod?

 

Kortslutningsskade

Kortslutninger kan ske på ingen tid. Dette sker ofte, når en eller flere elektriske ledninger rører ved lampens tilslutning. Dette kan ødelægge din smukke lampe. Er dette dækket af den lovpligtige garanti? Nej, men med den 3-årige ekstra udvidet garanti behøver du ikke længere at bekymre dig om dette.

 

Skader ved fald og stød

Ulykker sker før du ved af det. Har du ikke monteret din lampe helt rigtigt, eller er der en anden årsag, der har beskadiget din lampe? Det er meget ubehageligt. Heldigvis er selv fald- og stødskader dækket af vores forsikringspakke. Så kan du få skiftet dit produkt ud med et nyt.

 

Vandskade

Er din lampe blevet beskadiget, fordi den er kommet i kontakt med vand? Så kan du få skiftet dit produkt ud med et nyt. Vi forventer naturligvis, at du kun placerer lampen et sted, som den er beregnet til. Hvis du ikke ved præcis, hvilken lampe du skal placere hvor, så læs vores artikel om IP-værdier for yderligere information.

 

Ikke-udskiftelige LED

Ikke-udskiftelig LED betyder, at lyset allerede er integreret i armaturet. Lysmodulet er fastgjort i lampen. Så der er ingen grund til at bestille en separat pære sammen med din købte lampe. Du kan ikke fjerne dette LED-modul fra lampen, og derfor kan du heller ikke skifte det. Det gør er yderst irriterende, hvis lampen går i stykker. Med udvidet garanti er du dækket ind, og du får en ny lampe af os.

 

Kan jeg få en udvidet garanti sammen med hvert eneste produkt, og hvor meget koster det?

Nej. Produkter, der koster mindre end 187,50 kr, er ikke dækket af udvidet garanti, og det samme gælder pærer og tilbehør. Hvis et produkt opfylder betingelserne, koster udvidet garanti 15% af produktprisen med et minimum på 75,00 kr. Det er angivet for hvert enkelt produkt, om du kan købe en ekstra udvidet garanti sammen med det.

 

Hvordan køber jeg udvidet garanti?

Når du vælger et produkt, har du mulighed for at tilføje den ekstra udvidet garanti til din indkøbsvogn. Du skal blot krydse denne valgmulighed af, så føjes udvidet garanti til din ordre, når du derefter fortsætter bestillingsprocessen. Det er naturligvis ikke obligatorisk at vælge udvidet garanti.

 

Hvordan refunderer vi en ødelagt lampe?

Hvis dit produkt er i stykker, og du har valgt den ekstra udvidet garanti, er der ikke meget, du skal gøre. Kontakt vores kundeservice. Fortæl os hvad der skete, vedhæft et billede og send os dit navn og adresse. Så kan vi med det samme se, om du er dækket af udvidet garanti.

Hvis vi accepterer at dække dig, sker der følgende.

  1. Når du er dækket ind af udvidet garanti, giver vi dig altid det samme produkt.
  2. Hvis det samme produkt ikke længere er tilgængeligt, giver vi dig et tilsvarende produkt.
  3. Hvis der ikke er et tilsvarende produkt, modtager du en kreditnota svarende til købsværdien.
  4. Vi refunderer dig ingen penge.
  5. I tilfælde af svindel har lampeoglys ret til ensidigt at annullere udvidet garanti og kreditere købsværdien af udvidet garanti pro rata.