Tilbud i ugen: Mindst 25% rabat på alt* >

Gratis levering fra 800 kr

Med en ordre til en værdi på mindst 800 kr eller mere, leverer vi dine lamper gratis! Ordrer som bestilles før kl. 20:00 bliver sendt samme dag.

30 dages returret

Det kan ske, at et produkt ikke lever fuldstændigt op til dine forventninger. Så kan du naturligvis returnere det. Det tager vi os gerne af. Du har 30 dage til at returnere en vare fra modtagelsesdatoen.

Kabelhylster med støbt harpiks

195,00 kr. 125,00 kr.
Rabat er 70,00 kr. Denne kampagne er stadig gyldig i 5 dage
Inkl. moms

Gratis levering fra 800 kr.

  • 30 dages fortrydelsesret
  • Betal senere med Klarna

Gratis levering fra 800 kr.

  • 30 dages fortrydelsesret
  • Betal senere med Klarna
Brug for hjælp
fra vores team?
Vores medarbejdere er klar 5 dage om ugen.

Ring til os:
+4589884767

Hver uge, kan vores priser ændre sig. Det sker ud fra lagerstatus og den foregående uges salg. Derfor kan priserne stige eller falde, men de kan også forblive som hidtil. Dagen, hvor prisen fastsættes igen, vises med det antal dage, der er angivet ifm. pr


Den viste besparelse er altid baseret på vejledende pris. Denne vejledende pris (MSRP) er producentens anbefalede detailpris på produktet. Lampeoglys angiver den vejledende pris som referencepris.

Tilbehør

Bemærk, at ovenstående lampe leveres uden lyskilde, som skal bestilles separat.

upsell

Vi fandt andre produkter, som du måske vil synes om

Detaljer

For dem, der ønsker at skabe en vandtæt forbindelse under jorden, giver denne støbeforbindelse en god vandtæt forbindelse. Kablerne kan tilsluttes i samledåsen via en klemme eller svejseklemme (medfølger ikke). Når støbharpiksen hældes ind, er samledåsen beskyttet mod vandindtrængning. Dette gør den elektriske forbindelse fuldstændig vandtæt og sikker. Efter at have fyldt samledåsen med støbeharpiks, kan den begraves straks og spændes. Støbestikpakken leveres komplet. Klare monteringsinstruktioner er inkluderet i pakken sammen med smaragsklud og engangshandsker. Der leveres 3 robuste membraner med nylon og låsemøtrikker pr. Kabelboks. Boksen har 8 porte til 4 retninger. Hærdet støbeharpiks kan bortskaffes sammen med normalt husholdningsaffald. Det ideelle sæt til at forbinde din udendørs belysning ordentligt, nemt og sikkert.

Mere information

Mere information
Produktdetaljer 
Varenummer88997
DæmpbarNej, denne lampe kommer ikke med en dæmper
LysfunktionFunktionel
Pære inkluderetNej, pære ikke inkluderet
Generelt 
EAN08717438950617
MærkeDiverse
BrugervejledningDownload PDF
Farve og materiale 
MaterialePolyester
Størrelse og vægt 
Vægt0.6 kg
PakkeHøjde 24,5 cm - længde 7,5 cm - bredde 19 cm
Pære 
Antal lamper0
Tilvalg 
VærelseUdendørslamper
InstallationsområdeStueetage
Tekniske specifikationer 
IP-klassificeringIP68

Service og returnering

Service Service

Vi er her for dig for at skabe mere plads til atmosfære. Derfor får du 30 dages betænkningstid ved dit køb, alle vores produkter leveres med garanti , og vi er let tilgængelige 5 dage dage om ugen.

Retur Returnering

Hvis du ikke er tilfreds med din ordre, kan du sende den tilbage til os. Du har 30 dages returret, og du kan returnere din ordre helt.

Du skal blot give besked om din returnering ved hjælp af vores returportal. Hvis du har spørgsmål, skal du kontakte kundeservice på [email protected] eller +4589884767 (lokal takst).

  • Gratis levering fra 800 kr
  • 30 dages fortrydelsesret

Spørgsmål om produktet

Ingen spørgsmål endnu. Bliv den første til at stille spørgsmålet!