10 % EKSTRA rabat på alt* >

Gratis levering fra %free_shipping_cost

Med en ordre til en værdi på mindst %free_shipping_cost eller mere, leverer vi dine lamper gratis! Ordrer som bestilles før kl. %cut_off_time bliver sendt samme dag.

30 dages returret

Det kan ske, at et produkt ikke lever fuldstændigt op til dine forventninger. Så kan du naturligvis returnere det. Det tager vi os gerne af. Du har 30 dage til at returnere en vare fra modtagelsesdatoen.

Lampeskærm af polyester cremehvid 35 / 27.5

505,00 kr.

Gratis levering fra 800 kr.

  • 30 dages fortrydelsesret
  • Betal senere med Klarna
Brug for hjælp
fra vores team?
Vores medarbejdere er klar 5 dage om ugen.

Ring til os:
+4589884767

Hver uge, kan vores priser ændre sig. Det sker ud fra lagerstatus og den foregående uges salg. Derfor kan priserne stige eller falde, men de kan også forblive som hidtil. Dagen, hvor prisen fastsættes igen, vises med det antal dage, der er angivet ifm. pr


Den viste rabat er altid baseret på vejledende pris. Denne vejledende pris er producentens anbefalede detailpris af produktet.

Detaljer

Denne runde creme / hvide lampeskærm fra mærket QAZQA er velegnet til pendellamper med en stor E27-armatur. Lampeskærmen er tilspidset og har en diameter på 35 cm og en højde på 27,5 cm. Den runde tilspidsede hætte lavet af polyester chintz stof er dygtigt færdig og giver dit interiør et varmt og hyggeligt look. Anvend denne grundlæggende hvide farve og nyd atmosfæriske øjeblikke i din stue, soveværelse, hall eller køkken.

Mere information

Mere information
Produktdetaljer 
Varenummer90329
Skærmens holderUnderstøtter E27
Skærmens typeHængende skærm
Generelt 
EAN08718881028717
MærkeQAZQA
Vægt0.9 kg
StilModerne
FormRund
Farve og materiale 
FarveHvid med Off white
Shade Color InsideHvid
MaterialeStof
Skærmens materialePolyster bomuld
Størrelse og vægt 
Generelle målDiameter 35 cm - højde 27,5 cm
Skærmens målDiameter 35 cm - højde 27,5 cm
PakkeHøjde 31 cm - længde 35 cm - bredde 36 cm

Service og returnering

Service Service

Vi er her for dig for at skabe mere plads til atmosfære. Derfor får du 30 dages betænkningstid ved dit køb, alle vores produkter leveres med garanti , og vi er let tilgængelige 5 dage dage om ugen.

Retur Returnering

Hvis du ikke er tilfreds med din ordre, kan du sende den tilbage til os. Du har 30 dages returret, og du kan returnere din ordre helt.

Du skal blot give besked om din returnering ved hjælp af vores returportal. Hvis du har spørgsmål, skal du kontakte kundeservice på [email protected] eller +4589884767 (lokal takst).

  • Gratis levering fra 800 kr
  • 30 dages fortrydelsesret

Spørgsmål om produktet

Ingen spørgsmål endnu. Bliv den første til at stille spørgsmålet!