Tilbud i ugen: Mindst 25% rabat på alt* >

Gratis levering fra 800 kr

Med en ordre til en værdi på mindst 800 kr eller mere, leverer vi dine lamper gratis! Ordrer som bestilles før kl. 20:00 bliver sendt samme dag.

30 dages returret

Det kan ske, at et produkt ikke lever fuldstændigt op til dine forventninger. Så kan du naturligvis returnere det. Det tager vi os gerne af. Du har 30 dage til at returnere en vare fra modtagelsesdatoen.

Mini mekanisk timer

76,95 kr.
Dette tilbud gælder kun i dag
Inkl. moms

Gratis levering fra 800 kr.

  • 30 dages fortrydelsesret
  • Betal senere med Klarna
Brug for hjælp
fra vores team?
Vores medarbejdere er klar 5 dage om ugen.

Ring til os:
+4589884767

Hver uge, kan vores priser ændre sig. Det sker ud fra lagerstatus og den foregående uges salg. Derfor kan priserne stige eller falde, men de kan også forblive som hidtil. Dagen, hvor prisen fastsættes igen, vises med det antal dage, der er angivet ifm. pr


Den viste besparelse er altid baseret på vejledende pris. Denne vejledende pris (MSRP) er producentens anbefalede detailpris på produktet. Lampeoglys angiver den vejledende pris som referencepris.

Detaljer

Let justerbar og pålidelig tidsafbryder i en meget kompakt størrelse. Meget let at sætte op ved at skubbe de sorte stifter ind eller ud. Omskiftelig pr. Halv time, så maksimalt 48 skiftetider om dagen. Du kan nu lade alle lys eller andre elektriske apparater automatisk tænde og slukke for din komfort eller sikkerhed. Brug disse ure til at give dit hjem et beboet udseende under dit fravær.

Mere information

Mere information
Produktdetaljer 
Varenummer89589
DæmpbarNej, denne lampe kommer ikke med en dæmper
Generelt 
EAN08718881018961
MærkeQAZQA
BrugervejledningDownload PDF
Vægt0.4 kg
StilModerne
FormAflang
Farve og materiale 
FarveHvid
MaterialePolyester
Størrelse og vægt 
Generelle målDybde 3,5 cm - højde 10 cm - længde 5,5 cm
PakkeHøjde 9 cm - længde 23,7 cm - bredde 22,2 cm
Tilvalg 
InstallationsområdeVæg
Tekniske specifikationer 
IP-klassificeringIP20
Spænding220V/230V
Med ledning og stikNej, uden ledning og stik

Service og returnering

Service Service

Vi er her for dig for at skabe mere plads til atmosfære. Derfor får du 30 dages betænkningstid ved dit køb, alle vores produkter leveres med garanti , og vi er let tilgængelige 5 dage dage om ugen.

Retur Returnering

Hvis du ikke er tilfreds med din ordre, kan du sende den tilbage til os. Du har 30 dages returret, og du kan returnere din ordre helt.

Du skal blot give besked om din returnering ved hjælp af vores returportal. Hvis du har spørgsmål, skal du kontakte kundeservice på [email protected] eller +4589884767 (lokal takst).

  • Gratis levering fra 800 kr
  • 30 dages fortrydelsesret

Spørgsmål om produktet

Ingen spørgsmål endnu. Bliv den første til at stille spørgsmålet!