Gør-det-selv-rabat! Der er mindst 30 % rabat på alt*

Gratis levering fra %free_shipping_cost

Med en ordre til en værdi på mindst %free_shipping_cost eller mere, leverer vi dine lamper gratis! Ordrer som bestilles før kl. %cut_off_time bliver sendt samme dag.

30 dages returret

Det kan ske, at et produkt ikke lever fuldstændigt op til dine forventninger. Så kan du naturligvis returnere det. Det tager vi os gerne af. Du har 30 dage til at returnere en vare fra modtagelsesdatoen.

Moderne indbygget spot aluminium IP54 dæmpbar - Annex

235,00 kr.

Gratis levering fra 800 kr

  • 30 dages fortrydelsesret
  • Betal senere med Klarna
Brug for hjælp
fra vores team?
Desværre er vores team ikke tilgængeligt i dag.

Ring til os:
+4589884767

Hver uge, kan vores priser ændre sig. Det sker ud fra lagerstatus og den foregående uges salg. Derfor kan priserne stige eller falde, men de kan også forblive som hidtil. Dagen, hvor prisen fastsættes igen, vises med det antal dage, der er angivet ifm. pr


Stated reductions are based on the lowest prices of the previous 30 days. That is to say, the lowest price of the previous 30 days is the 'from' price (crossed-out price) and the offer price is an even lower price. This way, you know whether you get a further reduction on our already competitive prices.

Tilbehør

Bemærk, at ovenstående lampe leveres uden lyskilde, som skal bestilles separat.

Detaljer

Sæt dit badeværelse i rampelyset med dette forsænkede spotlight-anneks. På grund af den høje IP-værdi på IP54 er den beskyttet mod stænkvand. Meget velegnet til våde områder som f.eks. Badeværelset, det kan også hænge ude på terrassen!
Annekset har en diameter på 8,5 cm. Installationsmålene: en diameter på 6,5 cm og en dybde på 9 cm. Udfyld det med en GU10 lyskilde på 50 watt. Dette forsænkede sted er på højspænding (230 V) og kan derfor let installeres uden transformer. På grund af aluminiumsmaterialet. den hævede kant og brug af glas giver øjeblikkeligt bilaget et moderne touch. Dæmpning af denne belysning er også mulig (dæmpning ikke inkluderet)! Lys dit badeværelse eller terrasse med dette anneks! Smukt forsænket sted, der beskytter lyskilden med en 'tyk' aluminiumring og frostet glas, så der opnås en beskyttelsesklasse IP54 og derfor velegnet til udendørs eller i badeværelset.

Mere information

Mere information
Produktdetaljer 
Varenummer89392
LampesokkelGU10
Pære inkluderetNej, pære ikke inkluderet
Pære typeHalogen, LED
LysfunktionDirekte lys, Funktionel
DæmpbarNej, denne lampe kommer ikke med en dæmper
Generelt 
EAN08718881017698
MærkeQAZQA
BrugervejledningDownload PDF
StilDesign, Moderne
FormRund
Farve og materiale 
FarveAluminium
MaterialeAluminium med Glas
Størrelse og vægt 
Generelle målDiameter 8,5 cm
UdskæringsmålDybde 9 cm - diameter 6,5 cm
Vægt0.2 kg
PakkeHøjde 7,5 cm - længde 9,5 cm - bredde 9,5 cm
Pære 
Antal lamper1
Effekt 50
Spænding220V/230V (mere information)
Tilvalg 
VærelseUdendørslamper, Badeværelse, Spisestue, Køkken, Soveværelse, Stue, Indendørs belysning
Helt forsænket0
Driver over 0
InstallationsområdeLoft
Lav dybde0
Tekniske specifikationer 
IP-klassificeringIP54 (mere information)

Service og returnering

Service Service

Du har masser af tid til at beslutte, om du vil returnere din ordre, når du handler hos os. Vores kunder har 30 dages returret, 2 års garanti på alle lamper og nem adgang til vores kundeservice 5 dage om ugen.

Retur Returnering

Hvis du ikke er tilfreds med din ordre, kan du sende den tilbage til os. Du har 30 dages returret, og du kan returnere din ordre helt.

Du skal blot give besked om din returnering ved hjælp af vores returportal. Hvis du har spørgsmål, skal du kontakte kundeservice på [email protected] eller +4589884767 (lokal takst).

  • Gratis levering fra 800 kr
  • 30 dages fortrydelsesret
Skriv din egen anmeldelse
x
Kun registrerede brugere kan skrive anmeldelser. Log ind eller opret en konto