Gratis levering fra 800 kr

Med en ordre til en værdi på mindst 800 kr eller mere, leverer vi dine lamper gratis! Ordrer som bestilles før kl. 20:00 bliver sendt samme dag.

30 dages returret

Det kan ske, at et produkt ikke lever fuldstændigt op til dine forventninger. Så kan du naturligvis returnere det. Det tager vi os gerne af. Du har 30 dage til at returnere en vare fra modtagelsesdatoen.

Osram musetransformator 70VA

195,00 kr.
Denne kampagne er stadig gyldig i 3 dage
Inkl. moms

Gratis levering fra 800 kr.

  • 30 dages fortrydelsesret
  • Betal senere med Klarna
Brug for hjælp
fra vores team?
Vores medarbejdere er klar 5 dage om ugen.

Ring til os:
+4589884767

Hver uge, kan vores priser ændre sig. Det sker ud fra lagerstatus og den foregående uges salg. Derfor kan priserne stige eller falde, men de kan også forblive som hidtil. Dagen, hvor prisen fastsættes igen, vises med det antal dage, der er angivet ifm. pr


Den viste besparelse er altid baseret på vejledende pris. Denne vejledende pris (MSRP) er producentens anbefalede detailpris på produktet. Lampeoglys angiver den vejledende pris som referencepris.

Detaljer

Osram-transformeren er ekstremt kompakt, kan dæmpes universelt og kan let bruges i de sværeste installationer. Du bruger en transformer, når du vil konvertere en høj AC-spænding fra 230 Volt til 12 Volt. En transformer er den samme som en driver, men den styrer flere lamper samtidigt. Osram musetransformator 70VA giver dig mulighed for at forbinde 2 lamper (eller 4 lamper afhængigt af det anvendte ledningstværsnit). Denne elektroniske halogen-transformer er velegnet til 12V lamper (lav spænding) fra 20W til maksimalt 70 Watt. Det kan dæmpes med både en frontdæmper og en forkantdæmper. Den har en højde på 3,5 cm og en længde på 11 cm.

Mere information

Mere information
Produktdetaljer 
Varenummer23667
DæmpbarNon-Dimmable
Generelt 
EAN04050300442310
MærkeOsram
Vægt0.1 kg
Størrelse og vægt 
Generelle målHøjde 3,5 cm - længde 11 cm - bredde 5 cm
PakkeHøjde 11 cm - længde 6 cm - bredde 3 cm
Tekniske specifikationer 
Spænding12V
Med ledning og stikNej, uden ledning og stik

Service og returnering

Service Service

Vi er her for dig for at skabe mere plads til atmosfære. Derfor får du 30 dages betænkningstid ved dit køb, alle vores produkter leveres med garanti , og vi er let tilgængelige 5 dage dage om ugen.

Retur Returnering

Hvis du ikke er tilfreds med din ordre, kan du sende den tilbage til os. Du har 30 dages returret, og du kan returnere din ordre helt.

Du skal blot give besked om din returnering ved hjælp af vores returportal. Hvis du har spørgsmål, skal du kontakte kundeservice på [email protected] eller +4589884767 (lokal takst).

  • Gratis levering fra 800 kr
  • 30 dages fortrydelsesret

Spørgsmål om produktet

Ingen spørgsmål endnu. Bliv den første til at stille spørgsmålet!