Gratis levering fra 800 kr

Med en ordre til en værdi på mindst 800 kr eller mere, leverer vi dine lamper gratis! Ordrer som bestilles før kl. 20:00 bliver sendt samme dag.

30 dages returret

Det kan ske, at et produkt ikke lever fuldstændigt op til dine forventninger. Så kan du naturligvis returnere det. Det tager vi os gerne af. Du har 30 dage til at returnere en vare fra modtagelsesdatoen.

Sæt med 10 LED-lampe E27 240V 7W 500lm A60 Smart Light

1.199,00 kr.
Denne kampagne er stadig gyldig i 2 dage
Inkl. moms

Dette produkt kvalificerer sig til gratis forsendelse

  • 30 dages fortrydelsesret
  • Betal senere med Klarna
Brug for hjælp
fra vores team?
Vores medarbejdere er klar 5 dage om ugen.

Ring til os:
+45 78 15 30 95

Hver uge, kan vores priser ændre sig. Det sker ud fra lagerstatus og den foregående uges salg. Derfor kan priserne stige eller falde, men de kan også forblive som hidtil. Dagen, hvor prisen fastsættes igen, vises med det antal dage, der er angivet ifm. pr


Den viste besparelse er altid baseret på vejledende pris. Denne vejledende pris (MSRP) er producentens anbefalede detailpris på produktet. Lampeoglys angiver den vejledende pris som referencepris.

Detaljer

Denne LED-lampe er ikke en hvilken som helst LED-lampe. Denne lampe er et 7 watt smart lys. Med denne lampe kan du vælge flere RGB-farver for at bestemme den rigtige atmosfære til dit værelse. Lampen er nem at betjene med en smartphone, smartwatch og tablet. Både IOS og Android. Du behøver kun at oprette en Bluetooth-forbindelse, og hver lampe kan justeres individuelt. Fra varm hvid til romantisk rød, med denne LED-lampe indstiller du den rigtige atmosfære! Nu endnu billigere i et sæt på 10 lyskilder!

Mere information

Mere information
Produktdetaljer 
Varenummer02076
LampesokkelE27
DæmpbarNon-Dimmable
Kelvin2.700 K - 0 K
Generelt 
EAN08718881065620
MærkeCalex
Vægt2.1 kg
Størrelse og vægt 
Generelle målDiameter 6 cm - højde 11 cm

Service og returnering

Service Service

Vi er her for dig for at skabe mere plads til atmosfære. Derfor får du 30 dages betænkningstid ved dit køb, alle vores produkter leveres med garanti , og vi er let tilgængelige 5 dage dage om ugen.

Retur Returnering

Hvis du ikke er tilfreds med din ordre, kan du sende den tilbage til os. Du har 30 dages returret, og du kan returnere din ordre helt.

Du skal blot give besked om din returnering ved hjælp af vores returportal. Hvis du har spørgsmål, skal du kontakte kundeservice på [email protected] eller +45 78 15 30 95 (lokal takst).

  • Gratis levering fra 800 kr
  • 30 dages fortrydelsesret

Spørgsmål om produktet

Ingen spørgsmål endnu. Bliv den første til at stille spørgsmålet!