Gratis levering fra 800 kr

Med en ordre til en værdi på mindst 800 kr eller mere, leverer vi dine lamper gratis! Ordrer som bestilles før kl. 20:00 bliver sendt samme dag.

30 dages returret

Det kan ske, at et produkt ikke lever fuldstændigt op til dine forventninger. Så kan du naturligvis returnere det. Det tager vi os gerne af. Du har 30 dage til at returnere en vare fra modtagelsesdatoen.

Sæt med 3 E27 dæmpbare LED-glødelamper MEGA globe 2100 K.

1.275,00 kr.
Denne kampagne er stadig gyldig i 2 dage
Inkl. moms

Dette produkt kvalificerer sig til gratis forsendelse

  • 30 dages fortrydelsesret
  • Betal senere med Klarna
Brug for hjælp
fra vores team?
Vores medarbejdere er klar 5 dage om ugen.

Ring til os:
+45 78 15 30 95

Hver uge, kan vores priser ændre sig. Det sker ud fra lagerstatus og den foregående uges salg. Derfor kan priserne stige eller falde, men de kan også forblive som hidtil. Dagen, hvor prisen fastsættes igen, vises med det antal dage, der er angivet ifm. pr


Den viste besparelse er altid baseret på vejledende pris. Denne vejledende pris (MSRP) er producentens anbefalede detailpris på produktet. Lampeoglys angiver den vejledende pris som referencepris.

Detaljer

En pære, der helt sikkert vil gøre din armatur til et blikfang! Denne mega-store pære har en diameter på 20 cm! Den er 30 cm lang, passer i en E27-fatning og fungerer med en almindelig lysdæmper. Takket være sin smukke store runde form og den synlige glødetråd, der løber i en spiral, er denne pære en, der fortjener at blive set i din armatur. De ekstra lange 'glødetråde' gør den umulig at skelne fra en ægte glødepære. Den guldbelagte (goldline) gør den til en smuk pære at se på. Specielt fremstillet til at skabe den rigtige atmosfære og til at brænde i tusinder af timer meget energieffektivt, med 200 lumen og 2100 Kelvin. Skru pæren ind i en armatur uden en skærm eller med en meget stor skærm, og din lampe vil straks blive et blikfang! Nu endnu mere overkommelig som et sæt med 3!

Mere information

Mere information
Produktdetaljer 
Varenummer02227
LampesokkelE27
DæmpbarNej, denne lampe kommer ikke med en dæmper
Samlet effekt 4 watt
Samlede lumen200
Brændetimer 15000
Kelvin2.100 K
Spænding230
FilamentGedraaid
Generelt 
EAN08718881074424
MærkeCalex
Antal varer i et sæt5
Vægt0.4 kg
Størrelse og vægt 
Generelle målDiameter 20 cm - højde 30 cm

Service og returnering

Service Service

Vi er her for dig for at skabe mere plads til atmosfære. Derfor får du 30 dages betænkningstid ved dit køb, alle vores produkter leveres med garanti , og vi er let tilgængelige 5 dage dage om ugen.

Retur Returnering

Hvis du ikke er tilfreds med din ordre, kan du sende den tilbage til os. Du har 30 dages returret, og du kan returnere din ordre helt.

Du skal blot give besked om din returnering ved hjælp af vores returportal. Hvis du har spørgsmål, skal du kontakte kundeservice på [email protected] eller +45 78 15 30 95 (lokal takst).

  • Gratis levering fra 800 kr
  • 30 dages fortrydelsesret

Spørgsmål om produktet

Ingen spørgsmål endnu. Bliv den første til at stille spørgsmålet!