Gratis levering fra %free_shipping_cost

Med en ordre til en værdi på mindst %free_shipping_cost eller mere, leverer vi dine lamper gratis! Ordrer som bestilles før kl. %cut_off_time bliver sendt samme dag.

30 dages returret

Det kan ske, at et produkt ikke lever fuldstændigt op til dine forventninger. Så kan du naturligvis returnere det. Det tager vi os gerne af. Du har 30 dage til at returnere en vare fra modtagelsesdatoen.

Sæt med 5 LED-pærer E27 240V 7W 500lm A60 Smart Light

685,00 kr

Inkl. moms

Gratis levering fra 800 kr

  • 30 dages fortrydelsesret
  • Betal senere med Klarna
Brug for hjælp
fra vores team?
Vores medarbejdere er klar 5 dage om ugen.

Ring til os:
+4589884767

Hver uge, kan vores priser ændre sig. Det sker ud fra lagerstatus og den foregående uges salg. Derfor kan priserne stige eller falde, men de kan også forblive som hidtil. Dagen, hvor prisen fastsættes igen, vises med det antal dage, der er angivet ifm. prisen.


Den viste rabat er altid baseret på den vejledende udsalgspris. Produktets vejledende pris (Vejl. pris) er anbefalet af producenten.

Detaljer

Denne LED-lampe er ikke en hvilken som helst LED-lampe. Denne lampe er et 7 watt smart lys. Med denne lampe kan du vælge flere RGB-farver for at bestemme den rigtige atmosfære til dit værelse. Lampen er nem at betjene med en smartphone, smartwatch og tablet. Både IOS og Android. Du behøver kun at kontakte via appen, og hver lampe kan indstilles individuelt. Fra varm hvid til romantisk rød, med denne LED-lampe indstiller du den rigtige atmosfære! Nu endnu billigere som et sæt på 5!

Mere information

Mere information
Produktdetaljer 
Varenummer02210
LampesokkelE27
DæmpbarNon-Dimmable
Samlet effekt 7 watt
Samlede lumen550
Brændetimer 25000
Kelvin2.700 K - 0 K
CRI80
Generelt 
EAN08718881073939
MærkeCalex
Størrelse og vægt 
Generelle målDiameter 6 cm - højde 11 cm

Service og returnering

Service Service

Du har masser af tid til at beslutte, om du vil returnere din ordre, når du handler hos os. Vores kunder har 30 dages returret, 2 års garanti på alle lamper og nem adgang til vores kundeservice 5 dage om ugen.

Retur Returnering

Hvis du ikke er tilfreds med din ordre, kan du sende den tilbage til os. Du har 30 dages returret, og du kan returnere din ordre helt.

Du skal blot give besked om din returnering ved hjælp af vores returportal. Hvis du har spørgsmål, skal du kontakte kundeservice på [email protected] eller +4589884767 (lokal takst).

  • Gratis levering fra 800 kr
  • 30 dages fortrydelsesret
Skriv din egen anmeldelse
x
Kun registrerede brugere kan skrive anmeldelser. Log ind eller opret en konto