Gratis levering fra 800 kr

Med en ordre til en værdi på mindst 800 kr eller mere, leverer vi dine lamper gratis! Ordrer som bestilles før kl. 20:00 bliver sendt samme dag.

30 dages returret

Det kan ske, at et produkt ikke lever fuldstændigt op til dine forventninger. Så kan du naturligvis returnere det. Det tager vi os gerne af. Du har 30 dage til at returnere en vare fra modtagelsesdatoen.

Sæt med 5 LED-spejlhovedglødelampe 240V 4W 370lm klar 2700K

329,00 kr.
Denne kampagne er stadig gyldig i 2 dage
Inkl. moms

Gratis levering fra 800 kr.

  • 30 dages fortrydelsesret
  • Betal senere med Klarna
Brug for hjælp
fra vores team?
Vores medarbejdere er klar 5 dage om ugen.

Ring til os:
+45 78 15 30 95

Hver uge, kan vores priser ændre sig. Det sker ud fra lagerstatus og den foregående uges salg. Derfor kan priserne stige eller falde, men de kan også forblive som hidtil. Dagen, hvor prisen fastsættes igen, vises med det antal dage, der er angivet ifm. pr


Den viste besparelse er altid baseret på vejledende pris. Denne vejledende pris (MSRP) er producentens anbefalede detailpris på produktet. Lampeoglys angiver den vejledende pris som referencepris.

Detaljer

Meget flot lyskilde til alle, der ønsker at se overraskende ud! Et traditionelt halvspejl med ultramoderne LED-teknologi og også smukke filamenter ... Den perfekte kombination! På denne måde kan du skabe en attraktiv ramme i dit hjem på ingen tid! Denne smukke LED-glødelampe har et halvt spejl, gennem hvilket lyset udsendes tilbage og til siden. Med denne LED glødelampe inklusive spejl giver det indtryk af, at lyset stråles bagud i stedet for fremad. Takket være slutspejlet giver LED-lyskilden en unik effekt i din stue eller spisestue. Nu endnu billigere som et sæt på 5!

Mere information

Mere information
Produktdetaljer 
Varenummer02182
LampesokkelE27
DæmpbarNon-Dimmable
Samlet effekt 4 watt
Samlede lumen370
Brændetimer 15000
Kelvin2.700 K
Spænding230
Generelt 
EAN08718881073892
MærkeCalex
Vægt0.2 kg
Størrelse og vægt 
Generelle målDiameter 6 cm - højde 10,5 cm
Pære 
Pærens farve Varm hvid

Service og returnering

Service Service

Vi er her for dig for at skabe mere plads til atmosfære. Derfor får du 30 dages betænkningstid ved dit køb, alle vores produkter leveres med garanti , og vi er let tilgængelige 5 dage dage om ugen.

Retur Returnering

Hvis du ikke er tilfreds med din ordre, kan du sende den tilbage til os. Du har 30 dages returret, og du kan returnere din ordre helt.

Du skal blot give besked om din returnering ved hjælp af vores returportal. Hvis du har spørgsmål, skal du kontakte kundeservice på [email protected] eller +45 78 15 30 95 (lokal takst).

  • Gratis levering fra 800 kr
  • 30 dages fortrydelsesret

Spørgsmål om produktet

Ingen spørgsmål endnu. Bliv den første til at stille spørgsmålet!