Gratis levering fra 800 kr

Med en ordre til en værdi på mindst 800 kr eller mere, leverer vi dine lamper gratis! Ordrer som bestilles før kl. 20:00 bliver sendt samme dag.

30 dages returret

Det kan ske, at et produkt ikke lever fuldstændigt op til dine forventninger. Så kan du naturligvis returnere det. Det tager vi os gerne af. Du har 30 dage til at returnere en vare fra modtagelsesdatoen.

Suspension rustfrit stål 90 x 10 cm uden tilbehør

539,00 kr.
Denne kampagne er stadig gyldig i 3 dage
Inkl. moms

Gratis levering fra 800 kr.

  • 30 dages fortrydelsesret
  • Betal senere med Klarna
Brug for hjælp
fra vores team?
Vores medarbejdere er klar 5 dage om ugen.

Ring til os:
+4589884767

Hver uge, kan vores priser ændre sig. Det sker ud fra lagerstatus og den foregående uges salg. Derfor kan priserne stige eller falde, men de kan også forblive som hidtil. Dagen, hvor prisen fastsættes igen, vises med det antal dage, der er angivet ifm. pr


Den viste besparelse er altid baseret på vejledende pris. Denne vejledende pris (MSRP) er producentens anbefalede detailpris på produktet. Lampeoglys angiver den vejledende pris som referencepris.

Detaljer

Smuk poleret rustfri stålbjælke, som du kan bruge i alle retninger. Bjælken leveres uden huller og tilbehør. For eksempel kan du hænge hængende lamper på dette, men hvad med at kombinere dig selv, f.eks. Hængende lampe med et par pletter. Også ideel til at flytte dit lyspunkt uden at klæbe en grim plaststrimmel i loftet.

Mere information

Mere information
Produktdetaljer 
Varenummer90142
DæmpbarNej, denne lampe kommer ikke med en dæmper
Generelt 
EAN08718881034503
MærkeQAZQA
BrugervejledningDownload PDF
Vægt0.9 kg
FormRektangel
Farve og materiale 
FarveStål
MaterialeRustfrit stål
Størrelse og vægt 
Generelle målHøjde 2,5 cm - længde 90 cm - bredde 10 cm
PakkeHøjde 2,5 cm - længde 90 cm - bredde 10 cm

Service og returnering

Service Service

Vi er her for dig for at skabe mere plads til atmosfære. Derfor får du 30 dages betænkningstid ved dit køb, alle vores produkter leveres med garanti , og vi er let tilgængelige 5 dage dage om ugen.

Retur Returnering

Hvis du ikke er tilfreds med din ordre, kan du sende den tilbage til os. Du har 30 dages returret, og du kan returnere din ordre helt.

Du skal blot give besked om din returnering ved hjælp af vores returportal. Hvis du har spørgsmål, skal du kontakte kundeservice på [email protected] eller +4589884767 (lokal takst).

  • Gratis levering fra 800 kr
  • 30 dages fortrydelsesret

Spørgsmål om produktet

Ingen spørgsmål endnu. Bliv den første til at stille spørgsmålet!