Få al din nye belysning dette forår, med mindst 20% rabat

LED havelamper

Bæredygtig belysning med LED-havelamper

Du kan købe flotte udendørs LED-lamper til haven eller facaden her. Vælg din foretrukne LED-havelampe, og lys din have op på en flot og bæredygtig måde. Vores LED-havelamper har et lavt energiforbrug og en lang levetid. Tag et bevidst valg, og vælg LED-udendørs lamper.

LED havelamper
120 Varer
Filtre
Faldende orden
Side
    • Gratis levering fra 800 kr
    • 30 dages fortrydelsesret
120 Varer
Filtre
Faldende orden
Side

Lys haven op med LED-havelamper

Vælger du LED-havelamper, giver de en bæredygtig måde at lyse din have op på. LED-havelamper har en lang levetid, så derfor kan du bruge dine LED-havelamper i lang tid. Hos lampeoglys kan du finde LED-havelamper i alle mulige forskellige stilarter, såsom rustikke LED-havelamper, der giver din have en landlig og fredfyldt atmosfære. I vores udvalg kan du også finde moderne LED-havelamper og designer LED-havelamper – der er noget for enhver smag. Vil du matche dit interiør med din LED-havebelysning? Så bør du se nærmere på al vores LED-belysning. Lys hjemmet op på en bæredygtig måde, både inde og ude.

 

Vandtæt LED-havebelysning

For alle udendørslampers vedkommende er det meget vigtigt at købe vandtæt udendørs belysning. Når du har valgt dine foretrukne udendørs LED-lamper, skal du altid kontrollere lampens IP-værdi. IP44 tåler stænk, og er perfekt til brug under terrassens loft. Jo højere IP-værdien er på dine udendørs LED-lamper, desto mere modstandsdygtige er de over for vand. Derved har du sørget for, at haven er lyst op med sikre udendørs LED-lamper på en stemningsfyldt måde.

 

I fællesskab finder vi den perfekte udendørs LED-lampe

Det er noget af en opgave at finde den ideelle udendørslampe. Dette skyldes, at du skal være meget opmærksom på, at lamperne har den korrekte IP-værdi. Derfor hjælper vi dig gerne med at finde de rette udendørs LED-lamper. Du er velkommen til at kontakte vores kundeserviceteam og stille eventuelle spørgsmål, du har om vores udendørs LED-lamper.

new