Gratis levering fra 800 kr

Med en ordre til en værdi på mindst 800 kr eller mere, leverer vi dine lamper gratis! Ordrer som bestilles før kl. 20:00 bliver sendt samme dag.

30 dages returret

Det kan ske, at et produkt ikke lever fuldstændigt op til dine forventninger. Så kan du naturligvis returnere det. Det tager vi os gerne af. Du har 30 dage til at returnere en vare fra modtagelsesdatoen.

Udendørs lampe stål 80cm IP44 - Malios med jordspids og kabelhylster

1.005,00 kr. 405,00 kr.
Rabat er 600,00 kr. Denne kampagne er stadig gyldig i 2 dage

Gratis levering fra 800 kr.

  • 30 dages fortrydelsesret
  • Betal senere med Klarna
Brug for hjælp
fra vores team?
Vores medarbejdere er klar 5 dage om ugen.

Ring til os:
+45 78 15 30 95

Hver uge, kan vores priser ændre sig. Det sker ud fra lagerstatus og den foregående uges salg. Derfor kan priserne stige eller falde, men de kan også forblive som hidtil. Dagen, hvor prisen fastsættes igen, vises med det antal dage, der er angivet ifm. pr


Den viste besparelse er altid baseret på vejledende pris. Denne vejledende pris (MSRP) er producentens anbefalede detailpris på produktet. Lampeoglys angiver den vejledende pris som referencepris.

Mere fra denne serie

Tilbehør

Bemærk, at ovenstående lampe leveres uden lyskilde, som skal bestilles separat.

Detaljer

En super sjov udendørslampepost til din baghave! Takket være sin IP-værdi på IP44 er den vandtæt. Denne Malios er færdigbehandlet i stål (rustfrit stål) og hvid plastik for en smuk lyseffekt udendørs. Den har en højde på 80 cm. Basen er 12,5 cm x 12,5 cm bred. Du kan færdiggøre denne lampe ved at bestille en pære, der passer i en E27-fatning (maks. 60 W). Den kan også dæmpes med en ekstern lysdæmper; for en hyggelig atmosfære om aftenen. Derudover indeholder sættet et universelt varmgalvaniseret jordspyd komplet med monteringsmateriale. Monterings pladen er designet på en sådan måde, at du kan montere en lampe med fire, tre eller to monteringspunkter. Komplett med fire bolte og møtrikker til montering af lampen på stiften. Og for dem, der ønsker at lave en vandtæt forbindelse under jorden, giver denne pakke med støbemuffe en god vandtæt forbindelse. Kablerne kan forbindes til hinanden i kabelboksen ved hjælp af en klemmeblok eller loddemuffe (medfølger ikke). Ved at hælde støbeharpiks i er kabelboksen beskyttet mod indtrængning af vand. Dette gør den elektriske forbindelse helt vandtæt og sikker. Efter at have fyldt kabelboksen med støbeharpiks, kan den begraves straks og sættes under spænding. Pakken med støbemuffe leveres komplet. Denne Malios udendørslampe er tidløs og passer perfekt ind i enhver have!

Mere information

Mere information
Produktdetaljer 
Varenummer95688
LampesokkelE27
DæmpbarNej, denne lampe kommer ikke med en dæmper
Pære typeEnergibesparende, Glødelampe, Halogen, LED
LysfunktionIndirekte lys
Pære inkluderetNej, pære ikke inkluderet
Generelt 
EAN08718881076251
MærkeQAZQA
BrugervejledningDownload PDF
Farve og materiale 
FarveStål
MaterialeRustfrit stål med Polyester
Størrelse og vægt 
Generelle målHøjde 80 cm - længde 8 cm - bredde 8 cm
BasismålLengte 12,5 cm - breedte 12,5 cm
Vægt3 kg
Pære 
Antal lamper1
Effekt 40
Spænding220V/230V
Tilvalg 
VærelseUdendørslamper
FormFirkant
StilModerne
InstallationsområdeStueetage
Tekniske specifikationer 
IP-klassificeringIP44
Med ledning og stikNej, uden ledning og stik

Service og returnering

Service Service

Vi er her for dig for at skabe mere plads til atmosfære. Derfor får du 30 dages betænkningstid ved dit køb, alle vores produkter leveres med garanti , og vi er let tilgængelige 5 dage dage om ugen.

Retur Returnering

Hvis du ikke er tilfreds med din ordre, kan du sende den tilbage til os. Du har 30 dages returret, og du kan returnere din ordre helt.

Du skal blot give besked om din returnering ved hjælp af vores returportal. Hvis du har spørgsmål, skal du kontakte kundeservice på [email protected] eller +45 78 15 30 95 (lokal takst).

  • Gratis levering fra 800 kr
  • 30 dages fortrydelsesret

Spørgsmål om produktet

Ingen spørgsmål endnu. Bliv den første til at stille spørgsmålet!