Udendørslamper

Vi har et udvalg af udendørslamper på lager

Du kan finde en lang række flotte udendørslamper her. Udendørslamper er ideelle til at lyse din have, altan eller terrasse op. Al udendørs belysning er beskyttet mod vand og støv, hvilket er angivet i IP-værdierne. Begynd straks at lede efter de perfekte udendørslamper.

Udendørslamper
578 Varer
Filtre
Faldende orden
Side
    • Gratis levering fra 800 kr
    • 30 dages fortrydelsesret
    • Gratis returnering
  1. Ugentlige tilbud

578 Varer
Filtre
Faldende orden
Side

Udendørs belysning

Udendørs lys er ideel til at give yderligere belysning eller til at dekorere din have, terrasse og indkørsel. Udendørs lys kommer i forskellige former, som er egnet til forskellige funktioner. Udendørs lamper alle kommer med IP-klassifikation, der indikerer graden af ​​beskyttelse mod vand og støv, IP44 beskyttet mod vandsprøjt til IP65 og over, der er beskyttet mod tungt vand og støv. I vores store udvalg af udendørs lys er du sikker på at finde smukke og en ideel lampe, der passer til dine behov fra LED-lys, jord spotIights til udendørs væglamper og pullerter. Afhængigt af hvilken type stil eller stemning, du gerne vil skabe, har du store muligheder for lamper at vælge imellem. For din terrasse eller dæk vælge fra den brede vifte af dekorative jorden projektører, der vil udsender lys smukt, spike LED belysning til din rose seng eller haven buske, hvad med gulvet eller bordlamper at øge belysning eller til at skabe en smuk hyggelig og stemningsfyldt lys. Et stort udvalg af lamper med sensorer til din hoveddør eller LED oversvømmelse lys til at give kraftfulde belysning til områder som din garage. Vi har en stor og dekorative miljøvenlige og energieffektive sol lys til at blive en del af din udendørs & uden belysning.

Dekorative udendørs lys med unikke egenskaber.

På lampeoglys.dk finder du en stor samling af dekorative og unikke lys, der vil tilføje farve og stil til din have eller terrasse. Vælg fra vores udvalg af pullerter, der kommer i forskellige farver og størrelser, der vil lyse op din have sti eller indkørsel. Hvad med vores energieffektive LED-lys, der vil fortsætte med at belyse i dit valgte område i mange år, eller hvad med vores væg- eller loft lys, der kommer med bevægelsessensorer, der kunne være en ekstra sikkerhed belysning, som du kan have brug for. Vores jord projektører, der kan gå dybt ind i undergrunden er meget godt beskyttet mod skader og er vandtæt, nogle af vores jord projektører kan tage op til 5000 kg vægt derfor lade det være ideel til din indkørsel. Vores spike eller haven poler er perfekt til at fremhæve træer og blomster om aftenen, skabe smukke og indbydende atmosfære i løbet af sommeraftener. Fravælg til RGB farverige LED-lys eller LED-pærer for at tilføje farve til hvor du ønsker i din have.

Brug for hjælp eller rådgivning, når det kommer til uden belysning?

På lampeoglys.dk du vil opdage, at der altid er hjælp til rådighed for at hjælpe dig med at finde den rigtige udendørs lampe. Du kan kontakte os Mandag til fredag mellem 10:00 indtil 17:00 via e-mail, chat eller du kan ringe til os. Vi tilbyder gratis rådgivning, og vi vil hjælpe dig med at få det rigtige lys for dig.

new