Få mindst 15% rabat på alt*

Spots

Pæne spots til hjemmet

En spot kan bruges til at fremhæve dit interiør. Næsten alle spots er justerbare, så du kan rette lyset i den retning, hvor du har brug for det. Spots fuldender belysningen i dit hjem. Køb nu hos lampeoglys.

Spots
679 Varer
Filtre
Faldende orden
Side
 1. Moderne-forsænket-plet-sort---Insight
  Moderne forsænket plet sort - Insight
  195,00 kr 74,95 kr
  Of bespaar 71% als je er 24 koopt
  På lager
  • Gratis levering fra 800 kr
  • 30 dages fortrydelsesret
679 Varer
Filtre
Faldende orden
Side

Spots som grundbelysning

Spotlights, også kaldet påbygningsspots, tilbydes af lampeoglys i en række udgaver. Spots fås som LED-spotlights og halogenspots. Næsten alle spots kan justeres. Derved kan du rette lyset i den ønskede retning, og sætte fokus på en bestemt del af rummet, f.eks. hvor du læser. Spots med flere justerbare spots kan bruges til at få en ensartet fordeling af lys i hele rummet. Vi har spotlights i forskellige størrelser, både små og store spotlights.

 

Et spot for enhver livsstil

Uanset hvilken livsstil, du ønsker at vise via dit interiør, f.eks. ved brug af sorte spots, kan du tilføre en flot fordeling af lys i forbindelse med enhver livsstil. Ved brug af disse spots kan du sætte nogen af husets hjørner eller objekter i fokus. Du kan f.eks. fremhæve et maleri i stuen ved hjælp af en flot indbygningsspot. En spot fordeler ikke kun lys ind i rummet, den tilfører også liv til hele dit interiør. Føj endnu mere atmosfære til interiøret ved brug af disse smukke spots fra lampeoglys. Vælg en spot, der kan dæmpes, så du altid er i stand til at skabe den perfekte atmosfære eller vælg en ekstra energieffektiv spot med en LED-spot.

 

Har du brug for hjælp til at finde den ideelle spotlight?

Spots, også kendt som spotlights, findes i utallige forskellige former og størrelser. Med en minimum IP-værdi på IP44 kan du også finde de perfekte spots til dit badeværelse i vores udvalg. Det kan være en udfordring at købe den ideelle spot, men vores kundeservice hjælper dig gerne. Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice via chatfunktionen, telefonisk eller via e-mail. Vi besvarer alle dine spørgsmål.

new

Nye produkter