Loftsventilator

Stort udvalg af multifunktionelle loft fan lys til rådighed!

Multifunktionelle loft fan lys til brug både i sommer og vinter! Ideel til dem varm og fugtig sommeraftener, skal en have for områder i dit hjem eller på kontoret for smuk belysning og god luftcirkulation for en forfriskende og luftig plads!

Loftsventilator
43 Varer
Filtre
Faldende orden
Side
  • Gratis levering fra 800 kr
  • 30 dages fortrydelsesret
  • Gratis returnering
 1. Loftvifte-grå---Mistral-42
  Loftvifte grå - Mistral 42
  A++
  1.705,00 kr 745,00 kr
 2. Loftvifte-bronze---Mistral-42
  Loftvifte bronze - Mistral 42
  A++
  1.705,00 kr 745,00 kr
 3. Loftvifte-sort---Mistral-42
  Loftvifte sort - Mistral 42
  A++
  1.705,00 kr 745,00 kr
 4. olympic-games

 5. Loftvifte-grå---Frisk-3
  Loftvifte grå - Frisk 3
  A++
  1.259,00 kr 469,00 kr
43 Varer
Filtre
Faldende orden
Side

En række Loft fans lys

Tjek vores funktionelle og atmosfæriske loft fan lys, der kommer i en række forskellige stilarter og designs, perfekt til dit soveværelse, stue eller kontor! Vores sortiment af loft fan lys kommer i en vifte af funktioner, der kan styres af enten traditionelle pull ledninger eller et moderne finish med fjernbetjening, oprette timere, hastighedsindstillinger samt at have fuld kontrol over lyset i sig selv med en simpel on / off kontaktfunktion. Vælg mellem forskellige farver som hvid, sort og grå, forskellige stil finish, der passer til din stil og indretning fra industrielle, moderne til art deco. Skab den perfekte ramme med en atmosfærisk og stilfuld fordelingsnøglen fan lys med endeløse valg!

Køl ned om sommeren og varme op om vinteren!

De fleste af vores loft fan lys kommer komplet med både sommer og vinter-mode indstillinger, kan temperaturen styres af enten pull ledningen eller direkte fra din fjernbetjening til at sikre god luftcirkulation i dit valgte værelse. Komplet dine loft fan lys med energieffektive og langtidsholdbare LED-pærer!

new

Nye produkter