Lysskinner

Stort udvalg af forskellige størrelser og stil af jernbane spor belysning!

Lysskinner er ideel til områder, hvor du mangler plads eller har behov for flere belysning behov. Great for showroom, butikker eller dit hjem! De kommer komplet med eller uden justerbare spots spænder fra moderne til industriel.

Lysskinner
57 Varer
Filtre
Faldende orden
Side
    • Gratis levering fra 800 kr
    • 30 dages fortrydelsesret
    • Gratis returnering
  1. Indretningsuger

57 Varer
Filtre
Faldende orden
Side

Track Lighting

Rail spor belysning er ideel for dem, der har begrænset plads og vil gerne have retningsbestemt belysning. På lampeoglys.dk vil du finde forskellige typer af spor belysning, der passer til dit hjem eller showroom. Med spotlights, der kan vippes og drejes for direkte lys, hvor det passer dig bedst at indbyggede LED-lys, der vil tillade en længere levetid.

Track belysning, der er nem at bruge og fleksibel til dine behov!

En jernbanespor lys er den mest bekvemme form for belysning til brug, hvor begrænset plads eller har behov for direkte belysning. Flytte og justere spotlights effektivt på skinnen for direkte lys på et udvalgt område eller en genstand. Track belysning er den perfekte erstatning for en loftslampe, som det er kommer i forskellige længder med en række spotlights ideel til showroom eller gallerier, så du kan justere og direkte lys. Fra LED projektører til egnet til LED pærer, vil du finde en lang række spor belysning på lampeoglys.dk!

Brug for hjælp til at finde den ideelle spor belysning? Lad os hjælpe dig.

På lampeoglys.dk finder du et stort udvalg af jernbane spor lys, derfor vælge den rigtige, der er egnet til dine behov kunne bevise en smule vanskeligheder. For at hjælpe og give dig de relevante oplysninger, du har brug for, komme i kontakt via vores chat service til at indsende dit spørgsmål og få et personligt svar. Alternativt kan du give os et opkald eller email os for at hjælpe dig med at finde den ideelle lys!

new

Nye produkter