10 % ekstra rabat på alt* Yderligere information >

Lysekroner

Lysekroner: Et flot blikfang.

I vores udvalg af lysekroner kan du finde både moderne og klassiske lysekroner. Nogle lysekroner har en skærm eller flere små skærme. Vælg mellem lysekroner i krom, krystal, bronze eller messing.

Lysekroner
24 Varer
Filtre
Faldende orden
 1. Lysekrone-krom-med-sort-50-cm-5-lys---Ann-Kathrin-5
  Lysekrone krom med sort 50 cm 5-lys - Ann-Kathrin 5
  2.195,00 kr 1.339,00 kr
  Of bespaar 45% als je er 2 koopt
  På lager
  • Gratis levering fra 800 kr
  • 30 dages fortrydelsesret
24 Varer
Filtre
Faldende orden

De perfekte lysekroner til interiøret

Er der installeret en lysekrone i rummet, er der ikke behov for så meget mere dekoration. Vil du gerne købe en lysekrone, der skal fungere som blikfang? Så er du kommet til det rigtige sted. Vælger du en moderne lysekrone? Så kan du på flotteste vis indrette dit moderne interiør med en lysekrone, der skaber en storslået atmosfære. Har du en stor krystallysekrone hængende i stuen, soveværelset og entréen? Hvis ikke, så er det også en mulighed. Bestil din udvalgte lysekrone i dag hos lampeoglys.

 

Har du brug for hjælp til at finde den ideelle lysekrone?

Vi hjælper dig gerne med at finde den perfekte lysekrone til interiøret. Har du problemer med at vælge? Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice via live chat-funktionen, telefonisk eller via e-mail. Vi besvarer alle dine spørgsmål. Vidste du i øvrigt, at du hos lampeoglys også nemt kan filtrere din online søgning i udvalget af lysekroner på f.eks. farve, pæretype, materiale og design? Hvis du f.eks. leder efter en sort lysekrone eller en LED-lysekrone, kan du på ingen tid vælge de sorte lysekroner i vores udvalg. Nu kan du på ingen tid finde den du vil have, bestille med det samme, hvorefter ordren afsendes næste arbejdsdag.

new

Nye produkter