10 % EKSTRA rabat på alt* >

Flowbox banner

Handelsbetingelser - Sociale medier #jalampeoglysdk

Skønt, du har delt en lampeoglys-indretning med os på de sociale medier! Vi er sikre på, at dit billede kan være til inspiration for andre! Så vi vil gerne bruge dit billede. Vi har brug for din tilladelse, for at kunne bruge dit billede. Vi svarer under dit billede og spørger dig, om vi må bruge dit billede. Hvis det er i orden med dig, så ville det være super, hvis du kunne svare tilbage med hashtag #jalampeoglysdk

Hvad giver du dit samtykke til?

Da vi finder dit billede super inspirerende, vil vil gerne have lov til at dele det med vores fans! Hvis du svarer på vores anmodning om dit samtykke, giver du dit samtykke til følgende: 

 • Vi må dele indholdet med alle på de sociale medier. For eksempel: Facebook, Instagram, Pinterest, Linkedln og YouTube.
 • Vi må bruge indholdet til vores online reklamer, vores nyhedsbrev per e-mail og andre online udtryksmuligheder.
 • Vi må bruge indholdet på alle domæner under QLF holding. Rettighederne tildeles alle enheder eller juridiske enheder, der er direkte eller indirekte tilknyttet Lampenlicht BV.
 • Vi kan bruge indholdet i vores offline medier, f.eks. på flyers og bannere.
 • Du giver afkald på ethvert krav på royalties eller andre gebyrer med hensyn til dit indhold eller afledte værker.
 • Du bevarer dine personlige rettigheder Nedenfor kan du læse mere om dine personlige rettigheder, og hvordan du bruger dem.
 • Du giver os en ikke-eksklusiv kommerciel ret til at distribuere og reproducere indholdet gennem vores tjenester eller tredjepartstjenester til kommercielle formål. Der er ingen restriktioner eller begrænsninger for dette.

Intet samtykke/slette billedet?

Ønsker du ikke, at vi bruger dit billede til vores kanaler? Så behøver du ikke at gøre noget. Hvis du ikke svarer med et #jalampandlight, så bruger vi ikke dit billede.
Har du allerede givet din tilladelse og har nu ændret mening, så du ikke længere ønsker, at vi bruger dit billede? I så fald bedes du sende en e-mail til [email protected]

Brug af dine personlige rettigheder

Du har følgende personlige rettigheder:

 • Du kan bede os om at inkludere dit navn (fornavn og/eller efternavn, eller din profil på det sociale medie).
 • Du kan bede os om ikke at ændre på dit indhold overhovedet (fx ikke at bruge filtre eller tilskære billedet).
 • Du kan bede os om ikke at bruge dit indhold på visse (sociale) mediekanaler eller platforme, du benævner.
 • Du kan ændre dit indhold og bede os om at bruge den ændrede version.

Hvis du ønsker at gøre brug af en eller flere af dine personlige rettigheder, så kan du sende en e-mail til [email protected]. Vi vil herefter gøre vores bedste for at imødekomme din anmodning. Hvis ikke, vil vi fortolke din anmodning som en tilbagetrækning af dit samtykke og informere dig herom.

Beskyttelse af dit privatliv og personlige data

Dine billeder kan betragtes som personlige data. Hvis du giver os tilladelse til at bruge dine billeder på den måde, vi anmoder om, gælder din tilladelse også fortrolighedsloven til behandling af dine billeder. Du kan når som helst trække dit samtykke tilbage ved at sende en e -mail til [email protected]. Vi vil derefter stoppe med at dele dine billeder yderligere og fjerne dem fra vores sociale medier og interne systemer. Tilbagekaldelse af dit samtykke vedrører kun fremtidig brug af dit billede, ikke tidligere anvendelser, der allerede har fundet sted med dit samtykke. For eksempel, hvis flyers eller bannere allerede er blevet udskrevet og distribueret eller udsendte nyhedsbreve, kan vi ikke trækket det/dem tilbage.

Hvordan vi fortsat beskytter dit privatliv og dine personlige data, og hvilke rettigheder du har i denne henseende, kan læses i vores fortroligheds- og cookieerklæring.