10 % ekstra rabat på alt* Yderligere information >

Gulvlamper

Gulvlamper i alle former og stilarter

Gulvlamper fås i forskellige designs f.eks. vores buelamper eller standerlamper. Du kan også vælge mellem en stor eller lille standerlampe. Indret dit hjem med en robust standardlampe i industrielt design, eller vælg en af vores designer gulvlamper. Du kan finde et stort udvalg hos lampeoglys.

Gulvlamper
628 Varer
Filtre
Faldende orden
Side
    • Gratis levering fra 800 kr
    • 30 dages fortrydelsesret
628 Varer
Filtre
Faldende orden
Side

En flot gulvlampe til den rette atmosfære

Vores omfattende udvalg af gulvlamper bevirker, at der er noget for enhver smag. Gulvlamper fås i forskellige designs f.eks. vores buelamper eller gulvlamper. Indret dit hjem med en kraftig standerlampe eller vælg en af vores designer buelamper og LED-gulvlamper. Derudover er valg af lampeskærm også meget vigtigt. Former og stilarter spænder fra en traditionel lampeskærm til en minimalistisk glasskærm. Er et robust look lige dig? Så bør du se nærmere på vores gulvlamper i industrielt design eller i træ eller gå efter den tidløse stil i form af vores sorte standerlamper. En designer gulvlampe kan være et flot blikfang i hjemmet.

 

Standerlamper i huset

Standerlamper er ideelle til store rum, da de giver en masse ekstra lys. Brug store gulvlamper til at skabe mere lys hvor du læser eller brug en lille gulvlampe, som stemningsbetonet lyskilde i soveværelset. Trefods gulvlamper er en velkendt tendens inden for gulvlamper. Denne fod gør dem meget fleksible, og dermed passer de ind i mange forskellige interiører: Kan varmt anbefales. Se nærmere på de flotteste gulvlamper hos lampeoglys.

 

Har du brug for hjælp til at finde den perfekte gulvlampe?

Gulvlamper giver dig mulighed for at få lys på en finurlig måde. Kunne du tænke dig en lampe, der skiller sig ud? Så anbefaler vi at vælge en lidt højere lampe med en farverig lampeskærm. Vi forstår godt, at det er svært at vælge mellem alle gulvlamperne i vores enorme udvalg. Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice via chatfunktionen, telefonisk eller via e-mail. Vi besvarer alle dine spørgsmål. Vil du købe en flot, prisvenlig standerlampe? Med vores hjælp finder du den med garanti.

new

Nye produkter