Nedgravningsspots

Vi har et udvalg af nedgravningsspots på lager
 
Nedgravningsspots
13 Varer
Filtre
Faldende orden
    • Gratis levering fra 800 kr
    • 30 dages fortrydelsesret
    • Gratis returnering
  1. Morke dage

13 Varer
Filtre
Faldende orden

Udendørs jorden projektører

Udendørs jorden og pyntede projektører er ideelle, når du har brug for lys udendørs område såsom din have og chauffør måde. Men vores udendørs jorden og pyntede projektører ikke at være bare for at få lys, men det kunne også være, at du gerne vil belyse din have blomster, træer eller væg sammen med din pyntede område. Vi har en bred vifte af forskellige udendørs jorden spotlights, såsom spike jorden spots til at fremhæve træer, en seng af blomster og tilbehør til haven til forsænkede LED projektører til længerevarende og mere energieffektive til Solar jorden projektører med bevægelsessensorer, hvor solens energi beføjelser lyset. Vi har også sæt af jorden projektører til RGB farve skiftende lys til at tilføje farve til dit udendørs område! Bestil din udendørs jorden og pyntede lys med os i dag!

Forsænket, LED og Solar jorden lys er alle fundet her!

Du vil finde en bred vifte af udendørs jorden og pyntede lys, der er sikker på at opfylde dine krav! Udfyld din have eller sti med forsænkede jorden LED projektører, der er varm hvid eller RGB farveskiftende forsænkede jorden projektører som dekorativ belysning til din pyntede område. Vores indkørsel og gangsti jorden spotlights kan tage vægten af ​​en bil, så du kan se i mørke, når du kører op. Hvorfor ikke fravælge til LED spotlights, der vil vare meget længere og er mere energieffektive, så du sparer penge! Under kortere dage om året, vi kræver mere belysning, så hvorfor ikke vælge vores sol jorden pletter med bevægelsessensorer eller justerbare og vippe jorden spot lys, som du kan direkte belysning, hvor du har brug for. Med deres vejrbestandigt og vandtæt tarme, der er mange udendørs jorden projektører spænder fra IP44s-IP67s afhængigt af hvor du ønsker at montere dem. Se vores udvalg af udendørs væglamper, pendel lamper og dekorativ belysning til komplimenter din jorden og pyntede lys!

Brug for hjælp eller råd, når det kommer til jorden og pyntede lys?

På lampeoglys.dk du vil opdage, at der altid er hjælp til rådighed for at hjælpe dig med at finde en udendørs jorden søgelyset. Du kan kontakte os Mandag til fredag mellem 10:00 indtil 17:00 via e-mail, chat eller du kan ringe til os. Vi tilbyder gratis rådgivning, og vi vil hjælpe dig med at få det rigtige lys for dig.

new

Nye produkter