Bordlamper

Mere end 200 bordlamper til rådighed for dig!

En række forskellige stilarter, størrelser og farver af bordlamper kan findes med os! Fra justerbare moderne bordlamper og vintage bankfolk lampe til land og industrielle bordlamper med eller uden nuancer for at skabe atmosfæriske og dekorativt udseende!

Bordlamper
347 Varer
Filtre
Faldende orden
Side
    • Gratis levering fra 800 kr
    • 30 dages fortrydelsesret
    • Gratis returnering
  1. olympic-games

347 Varer
Filtre
Faldende orden
Side

bordlamper

Vi har en af ​​de største samlinger af bordlamper tilgængelig online! Du er i stand til at finde en bordlampe, der passer til dine behov og funktionalitet samt komplimentere dit nuværende eller ny udsmykning. Tabel lys er altid en god løsning til generel belysning eller for at give ekstra belysning i ethvert rum, de passer næsten ind i ethvert rum og er nemme at blive flyttet rundt. Vælg mellem traditionelle lygter med klassiske nuancer til et mere moderne touch lampe, industrielle til vintage lamper. Allerede har din egen lampe, hvorfor ikke parre den med en af ​​vores stående stof table lampeskærme, der kommer i mange forskellige størrelser og farver.

Vælg mellem et bredt udvalg af dæmpbare bordlamper.

Disse lys giver dig mulighed for at styre lysstyrken for den rigtige atmosfære, som du vil oprette eller vælge en fleksibel klemme bordlampe for at spare plads og giver dig mulighed for direkte lys, hvor det passer dig bedst. Du kan finde nogle af vores bordlamper er en del af serien eller samlinger, dette gør det muligt at designe et værelse med samme kollektion spænder fra loftsbelysning, standerlamper og væglamper.

Brug for hjælp eller rådgivning, når det kommer til Bordlamper?

På lampeoglys.dk du vil opdage, at der altid er hjælp til rådighed for at hjælpe dig med at finde den rigtige lampe. Du kan kontakte os Mandag til fredag mellem 10:00 indtil 17:00 via e-mail, chat eller du kan ringe til os. Vi tilbyder gratis rådgivning, og vi vil hjælpe dig med at få det rigtige lys for dig.

new

Nye produkter