10 % ekstra rabat på alt* Yderligere information >

Udendørs væglamper

Udendørs væglamper skaber en flot atmosfære                                                                                   

Udendørslamper til væg kan give stemningsfuldt lys i din have, ved hoveddøren eller på terrassen. Fra moderne til klassiske væghængte udendørslamper: lampeoglys.dk har lampen du leder efter. Alle vores udendørs væglamper er modstandsdygtige over for fugt og vand.

Udendørs væglamper
339 Varer
Filtre
Faldende orden
Side
  • Gratis levering fra 800 kr
  • 30 dages fortrydelsesret
 1. Klassisk-udendørs-væglampe-sort-justerbar-IP44---Capital
  Klassisk udendørs væglampe sort justerbar IP44 - Capital
  309,00 kr 189,00 kr
  Of bespaar 52% als je er 12 koopt
  På lager
339 Varer
Filtre
Faldende orden
Side

Udendørs væglamper

Når du gennemgår vores store udvalg af væglamper er det rart at vide, at en væglampe kan bruges både inden- og udendørs. Det afhænger af den valgte lampes IP-værdier. Vores udendørslamper til væg er vandtætte, og derfor fremstår de naturligvis flottere udendørs. Besøg vores onlinebutik og se, hvad vi kan tilbyde inden for væghængte udendørslamper. Udover væglamper sælger vi også udendørs pendel lamper og udendørs loftlamper.

 

Udendørslamper til væg – på en væg udenfor eller ved siden af skuret

Udendørs væglanterner kan ud over at give lys også føje atmosfære og stil til haven. Vores udendørslamper til væg med indbygget sensor, bruges normalt i de områder uden for huset, hvor havegangene er mørke. Men vores udendørs lanterner er selvfølgelig optimale på væggen i umiddelbar nærhed af terrassen eller ved siden af hoveddøren.

 

Leder du efter den rette udendørs væglampe?

Hos lampeoglys forsøger vi at give den bedst mulige service i forbindelse med din jagt på den ideelle udendørs væglampe eller pære. Har du problemer med at finde de perfekte udendørslamper til væg? Du er velkommen til at kontakte en af vores medarbejdere, og lade os hjælpe dig med at søge efter den perfekte udendørs lampe.

new