Få mindst 15% rabat på alt*

Smart pærer

Gør dine fatninger smarte med smarte lyskilder.

Hos lampeoglys kan du købe den smarte lyskilde, der matcher din fatning. Takket være det store udvalg af smarte lyskilder med forskellige fatninger er der altid en smart lyskilde, der passer til dit armatur. Velegnet til både inden- og udendørs belysning.

Smart pærer
22 Varer
Filtre
Faldende orden
    • Gratis levering fra 800 kr
    • 30 dages fortrydelsesret
22 Varer
Filtre
Faldende orden

Gør dit hjem smart med smarte lyskilder

Smarte belysningssystemer bliver mere og mere populære. Der findes en smart lyskilde til enhver fatning. Lyskilden kan nemt justeres hvad angår lysintensitet (lumen) og lysets farvetemperatur (Kelvin). Dette sikrer, at du altid har den ønskede atmosfære i hjemmet, og at den kan tilpasses fuldt ud til din boligstil eller smag. Du kan nemt gøre dette ved hjælp af en app på din telefon, smartphone eller via din hjemmeassistent, som er tilsluttet wi-fi. Nogle wi-fi pærers farve kan endda justeres, for eksempel rød, grøn eller blå.

Smart belysning er både tilgængelig i udgaver med skruefatning og plug-in. Dette gør dem velegnede til brug i for eksempel pendellamper, væglamper, gulvlamper og spots. Du kan knytte smart belysning til et rum i appen, så du nemt kan tænde eller slukke alle lys samtidigt. Ideel til stuen, soveværelset, spisestuen eller kontoret. Ved brug af en slags timer kan du også indstille et tidspunkt, hvor de smarte lamper tændes eller slukkes. Dermed spilder du også mindre energi, hvis du glemmer at slukke de smarte lyskilder.

Har du brug for rådgivning?

Så står vores kundeservice til rådighed for dig. De hjælper dig gerne med at vælge den passende smarte lyskilde til hjemmet. De kan nemt kontaktes telefonisk eller via e-mail og chat. I fællesskab kan I træffe det bedste valg og udpege den mest passende smarte lyskilde til hjemmet.

new