10 % ekstra rabat på alt* Yderligere information >

Udendørslamper med sensor

Føl dig tryg derhjemme ved hjælp af vores udendørslamper med sensor
 
Udendørslamper med sensor
91 Varer
Filtre
Faldende orden
Side
    • Gratis levering fra 800 kr
    • 30 dages fortrydelsesret
91 Varer
Filtre
Faldende orden
Side

Udendørslamper med sensor: En rigtig god tilføjelse.

Vi har udendørslamper med sensor i både moderne og klassiske udgaver. Så du kan altid finde en udendørslampe med sensorer, der matcher stilen i resten af haven. En udendørslampe med bevægelsessensor er ideel til at lyse haven eller udendørsarealer op. Den tænder øjeblikkeligt, når den registrerer en bevægelse. Dette hjælper dig med at finde vej i mørket og afskrække uønskede gæster. I vores udvalg af udendørs sensorlamper kan du f.eks. finde væglamper med en bevægelsessensor. Sensorlamper er også velegnede til fugtige rum. Alle lamper er udstyret med en infrarød bevægelsesdetektor, og nogle udendørs lamper indeholder en lysfølsom kontakt, så sensorlampen kun tændes i skumringen eller når det er mørkt. Du bør også se nærmere på vores kollektion af sensorlamper.

 

Udendørs sensorlamper er ideelle til terrassen og haven

Ved hjælp af udendørs sensorlamper kan du hurtigt og nemt lyse dit udendørsareal op, uden at du behøver at røre en finger. Når du passerer sensoren, tænder udendørslampen. Disse flotte sensorlamper kan dog også anvendes på flere måder. De kan fremvise udendørsarealet og haven i et flot lys, så hele området straks ser pænt ud. Det er en virkelig funktionel og flot tilføjelse.

 

Har du brug for hjælp til at finde den ideelle udendørslampe med sensor?

Hos lampeoglys hjælper vi dig gerne med at finde de ideelle udendørslamper med indbygget sensor til haven eller terrassen. Uanset om du leder efter en væglampe med sensor, en udendørs spot med sensor eller en der kører på solceller, så hjælper vores kundeservice dig.

new