Få mindst 20% rabat på alt*

Solcellelamper

Udendørs solcellelamper til haven, der er udvalgt til dig
Solcellelamper
12 Varer
Filtre
Faldende orden
    • Gratis levering fra 800 kr
    • 30 dages fortrydelsesret
12 Varer
Filtre
Faldende orden

Trådløse solcellelamper

Solcellelamper er et must-have i haven og på terrassen. Det kan primært være for den dejlige stemning, men havebelysning har også en anden funktion: Sørge for hjemmets sikkerhed. Hvordan gør du så det? Ved at bruge solcellelamper til haven. Udendørs solcellelamper er ideelle til hurtigt og nemt at lyse haven op på en flot måde. Du har ikke brug for strøm, så du behøver ikke at lægge kabler. Lamper, der kører på solceller er udstyret med et solcellemodul, der oplades af sollyset. Solcellelamper findes i alle former og størrelser, f.eks. solcellelamper til haven med bevægelsessensor eller solcellelamper designet til altanen. De fleste udendørs solcellelamper falder ligeledes ind under kategorien LED-havebelysning, hvilket betyder, at de også er meget økonomiske i brug. Her kan du også finde alle vores udendørslamper med sensor. Vi har et stort udvalg af udendørslamper, der kører på solceller, som helt sikkert er noget for dig. Udendørs solcellelamper er ekstremt populære på grund af det idelle energiforbrug og lagringen af solenergi i løbet af dagen.

 

Udendørs solcelle lamper: Bæredygtige og funktionelle

Leder du efter bæredygtige udendørslamper, uden at være klar over hvor du skal lede? Så er du kommet til det rette sted hos lampeoglys. I denne serie af udendørs solcellelamper kan du finde det største udvalg af bæredygtige havelamper, der kører på solenergi. Med en flot solcellelampe til haven sparer du ikke kun penge, du beskytter også miljøet. Disse udendørs solcellelamper er ekstremt holdbare og kan lyse haven op på en flot måde. I løbet af dagen oplader de udendørs solcellelamper sig selv, hvorefter du kan nyde det flotte og indbydende lys i haven og på terrassen, når det bliver mørkt. Solcellelamper til haven er en god tilføjelse til haven. Vi har også et udvalg af spots med smal lysstråle, der kører på solceller. Du kan nemt installere disse i jorden, og umiddelbart efter er de klar til at lyse op. En solcellelampe i haven udgør en reel værdi, og det er en nem måde at tilføre atmosfære rundt om huset. Det er skønt at kunne kombinere funktionalitet og stemning. Bliv inspireret af vores udendørs solcellelamper, og forlæng tiden du kan opholde dig uden for om aftenen.

Solcellelamperne hos lampeoglys fås i en række forskellige stilarter. Vi har udendørslamper i rustikt design, men også moderne udgaver til en stilfuld terrasse eller have. Så vi har noget for enhver smag.

 

Har du brug for hjælp til at finde en solcellelampe?

Udvalget af solcellelamper er omfattende og indeholder lamper, der opfylder ethvert ønske. Dette kan bevirke, at du har svært ved at træffe et valg. Hos lampeoglys hjælper vi dig gerne med at finde den ideelle solcellelampe. Du er velkommen til at kontakte os via chatfunktionen, telefonisk eller via e-mail. Vi besvarer alle dine spørgsmål om vores udendørs solcellelamper. Vores kundeservice står klar til at hjælpe dig.

new