Gratis lyskilde til en værdi af 75 kr* | Yderligere information >

Belysning efter rum

Vi har en lang række lamper til hvert rum i dit hjem
Belysning efter rum
4830 Varer
Filtre
Faldende orden
Side
    • Gratis levering fra 800 kr
    • 30 dages fortrydelsesret
4830 Varer
Filtre
Faldende orden
Side

Belysning efter rum

Er du på udkig efter den rigtige lys der passer til en bestemt plads? Du vil finde den største samling af lys med os, er sikker på at den passer dit valgte værelse. Alle typer af lamper, der spænder fra loftsbelysning, projektører til lysekroner og LED-lys er alle tilgængelige og klar til at stil og tilbehør din stue, soveværelse, spisestue, badeværelse og køkken. Med endeløse valg, finde den perfekte lys til dit værelse og mere med os!

Få den rigtige lampe til dit valgte værelse!

Vores sortiment af lamper vil give dig en dekorativ alligevel praktisk belysning til at give en varm og indbydende atmosfære ideel og egnet til dine behov og stil. Hvert værelse er forskellige og belysning er et centralt element, men det kan variere i type design og indretning, du ønsker at gå til. Vi lagerfører et stort udvalg af justerbare vedhæng lamper og projektører, der er egnet til lave lofter og små rum til din stue, hvor omkring en Arc standerlampe til hjørne af dit værelse for at tilføje ekstra belysning og stil. Lysekroner er perfekte til at tilføje en tidløs og klassisk stil til din spisestue eller dit køkken, hvor omkring en LED projektører til dine køkkenskabe eller LED strip belysning for at spare plads og belyse dine skabe eller paneler. Stilfuld og retro soveværelse touch-bordlamper eller bordlamper med nuancer som din skænk tilbehør til din entre eller stue. Væglamper er ideelle til at tilføje ekstra lys og indretning til at reflektere lys op din væg eller loft, skabe en skyggetilværelse og atmosfæriske belysning med op og ned lightere.

Er du begrænset til rummet? Hvad med loftslamper, der er lille og kompakt men udstråler i stil og design i form af spor belysning eller projektører. Kompakte lamper, der kommer med lamper, vælge lampeskærme, der passer til din farve og størrelse til din stående eller hængende lamper. Kompliment hver lampe med et dekorativt eller praktiske LED pærer til en energieffektiv og langtidsholdbare lys. LED forsænket projektører og spejl lys til dit badeværelse, afslutte den ser ud med væg-lamper eller en pendel der spænder fra forskellige IP-klasser, der passer til din valgte badeværelse zone. Hvad med udendørs, på udkig efter sikkerhed belysning med sol og LED-lyskilder? Tjek vores store udvalg af dekorative jorden og pyntede lys, til klassiske lanterner og bevægelsessensor lamper IR og lygtetændingsautomatik til din front og baghave. Med over 2000 produkter, der passer hvert værelse, har du ubegrænset adgang til at finde det perfekte lys til dit værelse!

Brug for hjælp til at finde et lys for dit valgte værelse eller område? Lad os hjælpe dig.

På lampeoglys.dk finder du et stort udvalg lamper og lys, derfor vælge den rigtige lys, der er egnet til dit værelse kunne bevise en smule vanskeligheder. For at hjælpe og give dig de relevante oplysninger, du har brug for, komme i kontakt via vores chat service til at indsende dit spørgsmål og få et personligt svar. Alternativt kan du give os et opkald eller email os for at hjælpe dig med at finde en ideel og egnede lys.

new