Køkkenlamper

Kæmpe samling af køkken lys i så mange forskellige stilarter, farver og størrelser til rådighed!
Vi har et stort udvalg af køkken lys! Leder du efter en pendel over et køkken ø eller ekstra belysning langs din bordplade? Hos os vil du finde en lang række lamper i en vifte af farver, former og størrelser, der passer til dine behov og indretning!
 
Køkkenlamper
2528 Varer
Filtre
Faldende orden
Side
    • Gratis levering fra 800 kr
    • 30 dages fortrydelsesret
    • Gratis returnering
  1. olympic-games

2528 Varer
Filtre
Faldende orden
Side

Køkken belysning

Vi har en af ​​de største samling af køkken belysning findes på lampeoglys.dk! Køkkenet er ofte hjertet af hjemmet, hvilket gør det til et af de mest brugte rum i et hjem eller kontorbygning. Stort udvalg af spotlights kan bruges som væg lamper eller endda som loftslamper, så du kan skabe en rummelig og ikke overbelastet look i et køkken. Store vedhæng lys hang i midten af ​​køkkenet eller over din ø giver en ekstra dekorativt erklæring sammen med en god oplyst område, hvis du har lavt til loftet fravælge for vores justerbare lamper. Hvorfor ikke bruge LED belysning til lavt strømforbrug og en længere levetid, som vil spare dig penge på el-regningen eller bruge LED pærer til dine lysekroner eller vedhæng lamper! Har du brug for ekstra belysning til dit køkken frysere. du kan også vælge en af ​​vores kabinet lys.

Lav dine egne design væglamper, gulvlamper eller projektører.

Hvad med at skabe dit eget design! Du kan blande n’match loft lamper, væglamper og vedhæng lamper ved at vælge din ideelle lampe og skygge der passer dig bedst. På denne måde vil du skabe den perfekte lampe, der vil passe dit køkken. Du kan finde nogle af vores lamper er en del af serien eller samlinger, dette giver dig mulighed for at designe dit køkken og har et tema kører hele dit hjem med den samme samling spænder fra loftslamper, vedhæng lys. bordlamper og væglamper. Eller hvad med vores forsænket lys, der kommer i forskellige former og størrelser, der kan vippes eller drejes til direkte lys, så du kan vælge den, der passer dig bedst.

Brug for hjælp eller råd, når det kommer til køkken belysning?

På lampeoglys.dk du vil opdage, at der altid er hjælp til rådighed for at hjælpe dig med at finde det rigtige lys. Du kan kontakte os Mandag til fredag mellem 10:00 indtil 17:00 via e-mail, chat eller du kan ringe til os. Vi tilbyder gratis rådgivning, og vi vil hjælpe dig med at få det rigtige lys for dig.

new

Nye produkter