Lampeskærme

Mere end 100 individuelle lampeskærme i mange forskellige farver og størrelser!

Leder du efter en lampeskærm, der vil være et sandt udsagn maker i dit hjem? Vores sortiment af nuancer kommer i en personer af former, størrelser og farver! Der er en skygge for alle, når det kommer til vores samling! Vælg din nu!

Lampeskærme
229 Varer
Filtre
Faldende orden
Side
    • Gratis levering fra 800 kr
    • 30 dages fortrydelsesret
    • Gratis returnering
  1. olympic-games

229 Varer
Filtre
Faldende orden
Side

lampeskærme

En bred vifte af smukke og stilfulde lampeskærme i mange forskellige farver og størrelser. Du er i stand til at købe en lampeskærm, der er sikker på at den passer din valgte lys, parre den med din bordlampe, gulvlampe eller vedhæng lys! Fra kobber til hængende stål kloden nuancer til stof nuancer, som du kan tilpasse med en ny lampe eller en eksisterende. Med vores lave priser, er du i stand til at købe flere lyse nuancer til at gå med dit valgte lys, så du kan få en "ny" lys, hver gang du ændrer din indretning. Moderne og retro lampeskærm egnet til væglamper eller klassiske små lampeskærme til at sidde pænt på lysekroner, vælge den passende, at passer din lampe fra E27 eller E14, hvis din eksisterende lampe har en mindre pærefatning funktion tilføje justeringen ring E27 til E14 til din bestille. Du vil finde lyse og smukke lampeskærme, der er sikker på at komplimentere din stil og indretning til dit soveværelse bordlampe eller stue eller et moderne og industrielt hængende kloden skygge for din Arc standerlampe! Valgmulighederne er uendelige, når det kommer til vores lampeskærme.

Komplimentere din lampe med en matchende nuance!

Lampeoglys.dk har en række lampeskærme til rådighed for næsten alle typer af lamper, hvad enten det er til din loftslampe, gulvlampe eller klemme lamper til lysekroner, de er alle fundet her! Vores lamper nuancer kommer i alle former, størrelser, farver og stoffer gør det muligt at vælge en nuance, der vil passe til din lampe og indretning. Hvis du allerede har en lampe, der kræver en skygge, kan du tilpasse din lampe med at komplimentere med en nuance, der vil passe til din lampe og indretning.

Nem at samle lampeskærme.

Vores sortiment af lampeskærme er nemme at bruge og installere på din pendel, gulvlampe eller væglampe. Som lampeskærme kommer med spider rammer, dette giver mulighed for nem installation til enten hænge eller klip på til dine lamper. Hvis du oplever problemer med at bruge din lampeskærm, kontakt venligst kundeservice, da de vil hjælpe dig videre. Din lampe er sikker på at skille sig ud med vores unikke samling af lampeskærme til rådighed for alle typer af fittings!

Brug for hjælp eller rådgivning?

På lampeoglys.dk vil du opdage, at der er altid hjælp til rådighed til at hjælpe dig. Du kan kontakte os Mandag til fredag mellem 10:00 indtil 17:00 via e-mail, chat eller du kan ringe til os. Vi tilbyder gratis rådgivning, og vi er her for at hjælpe!

new