Cyber week! Mindst 25% rabat på alt* >

Smarte loftlamper

Betjen din smarte loftlampe fra din lænestol.

Med en smart loftlampe har du faktisk gjort lyskontakter overflødige. Den er nem at betjene via wi-fi ved hjælp af en app på din smartphone, tablet eller hjemmeassistent. En smart loftlampe skaber en hyggeligere atmosfære, når du dæmper den i appen. Denne type smarte loftlampe bør ikke mangle i dit interiør.

Smarte loftlamper
26 Varer
Filtre
Faldende orden
    • Gratis levering fra 800 kr
    • 30 dages fortrydelsesret
26 Varer
Filtre
Faldende orden

En smart loftlampe til ethvert interiør.

Tiden er inde til at modernisere dit interiør med smart belysning. En smart loftlampe til stuen, arbejdsværelset eller spisestuen er et must. Ud over at være meget holdbare, har disse lamper også flere nyttige funktioner, som en normal lyskilde ikke har. Smarte lyskilder kan også bestilles separat i vores shop. Leder du i øjeblikket efter en loftlampe? Så bør du se nærmere på alle vores loftlamper online

Smarte loftlamper til fremtiden

Smart belysning bliver brugt mere og mere i boligindretning, fordi det er så praktisk. Du slutter din loftlampe til wi-fi og forbinder alle dine andre smarte lyskilder. Du kan nemt betjene dem ved hjælp af en app på din telefon, tablet eller hjemmeassistent. Du skal kun justere antallet af lumen (lysintensitet) og Kelvin (farvetemperatur). Så du altid har den ønskede atmosfære i rummet. I appen kan du også oprette forskellige grupper og rum. Dette giver dig mulighed for hurtigt at tænde eller slukke for belysningen. Du slipper for besværet med forskellige lyskontakter. Det er også muligt at indstille wi-fi-lamperne på en timer, så det altid ser ud som om, der er nogen hjemme.

Har du svært ved at vælge?

Har du brug for hjælp til at finde den rette, smarte loftlampe? Så står vores kundeservice klar til at hjælpe dig. De hjælper dig med at finde den perfekte, smarte loftlampe til hjemmet. Du kan stille alle dine spørgsmål ved at sende en e-mail, ringe eller chatte, hvorefter de hjælper dig.

new