Væglamper

Stort udvalg af forskellige farvede vedhæng lamper på lager!

Du vil fiind et stort udvalg af LED væglamper, dekorative enkelt væg projektører til mere moderne og klassiske væglamper. En væglampe kan være et rum saver til små områder eller kombinere det med andre lamper såsom gulv og bordlamper i store områder.

Væglamper
399 Varer
Filtre
Faldende orden
Side
 1. Moderne-væglampe-sort---Otan
  Moderne væglampe sort - Otan
  A++
  449,00 kr 359,00 kr
 2. Moderne-væglampe-hvid---Otan
  Moderne væglampe hvid - Otan
  A++
  449,00 kr 259,00 kr
  • Gratis levering fra 800 kr
  • 30 dages fortrydelsesret
  • Gratis returnering
 3. olympic-games

 4. Vintage-væglampe-sort---Fugl
  Vintage væglampe sort - Fugl
  A++
  635,00 kr 285,00 kr
 5. Vintage-væglampe-sort---Toucan
  Vintage væglampe sort - Toucan
  A++
  745,00 kr 359,00 kr
 6. Design-væglampe-sort---Sabbir
  Design væglampe sort - Sabbir
  A++
  329,00 kr 209,00 kr
399 Varer
Filtre
Faldende orden
Side

Køb væg Projektører?

Du vil finde flere væg projektører i forskellige stilarter og størrelser på lampeoglys.dk! Wall projektører er den perfekte retningsbestemte belysning, hvor du har brug for yderligere belysning og stemning. Stort udvalg af farver, mønstre og funktioner, der passer din indretning og stil fra justerbare og vippe projektører til enkelte og flere projektører med smukke stål, messing eller kobber base inventar til at distribuere lyset jævnt over hele rummet. Energibesparelser og længerevarende indbygget LED-væg spotlights perfekt til udendørs med høj lysudbytte eller en simpel mur spotlight med en dekorativ pære i varm hvid for dig stue til at matche en gulvlampe eller bordlampe, de valg er uendelige.

Wall projektører, der passer til din indendørs og udendørs indretning!

Ligegyldigt hvad stil eller indretning, du måtte have, væg spotlights er altid en fantastisk tilføjelse til dit hjem, forretningssted eller kontor. Vælg fra en bred vifte af væg projektører med justerbare hoveder, så du kan rotere og direkte lys, hvor det passer dig bedst at væggen spotlight, der kan fungere som en op og ned lettere at udsende indirekte og varm belysning som en funktion brik på din væg. Flot og karakteristisk moderne til rustik væg projektører er ideelle til showrooms og restauranter til at levere god belysning, hvor omkring justerbare væg projektører til dit badeværelse med IP44 til IP65, der passer til dine nødvendige zone eller væg projektører med stik og kabel til nem brug og skifte som soveværelse belysning perfekt som en læsning lys. Dæmpbare væg projektører er perfekte til at skabe en varm og atmosfærisk belysning og giver dig mulighed for at styre lysets intensitet, hvordan om brug af RGB LED pærer for at skabe en legende og dekorative farver infunderes plads til børns soveværelse. Wall spotlights kommer i mange forskellige former og farver, der passer en moderne, industriel eller endda en vintage inspireret stil og udseende, er du sikker på at finde ac egnet væg spotlight fra vores sortiment! .

Brug for hjælp eller rådgivning, når det kommer til at vælge væg projektører?

På lampeoglys.dk du vil opdage, at der altid er hjælp til rådighed for at hjælpe dig med at finde den rigtige lampe. Du kan kontakte os Mandag til fredag mellem 10:00 indtil 17:00 via e-mail, chat eller du kan ringe til os. Vi tilbyder gratis rådgivning, og vi vil hjælpe dig med at få det rigtige lys for dig.

new

Nye produkter