10 % ekstra rabat på alt* Yderligere information >

Lanterner

Udendørs lanterner i forskellige former og stilarter
Lanterner
30 Varer
Filtre
Faldende orden
  • Gratis levering fra 800 kr
  • 30 dages fortrydelsesret
 1. Udendørs-hængende-lampe-sort-IP44---Anna
  Udendørs hængende lampe sort IP44 - Anna
  349,00 kr 269,00 kr
  Of bespaar 39% als je er 6 koopt
  På lager
30 Varer
Filtre
Faldende orden

Leder du efter udendørs lanterner?

Hos lampeoglys kan du finde de udendørs lanterner, du leder efter. Vi sælger udendørs lanterner i flere stilarter, herunder moderne eller rustikt design. En lanterne til haven eller undendørs lanterne er en flot tilføjelse til haven. Disse placeres ofte ved siden af havegangen eller havepavillonen. Dermed tager de sig ikke kun godt ud – de er også super funktionelle. Kombinerer du lanternerne med en udendørs bedlampe og lamperne ved havegangen er din have fuldendt.

 

Anvendelse af lanterner til haven

Som beskrevet ovenfor er lanterner til haven meget velegnede til at blive placeret ved siden af havegangene. Du kan bruge en lanterne i haven på forskellige måder. Dermed kan du ligeledes bruge en udendørs lanterne til at lyse dine yndlingsplanter op, om natten. Når du lyser planterne op med en udendørs lanterne, får hele haven straks tilført atmosfære. Hvis du kombinerer lamper ved havegangen med udendørs lanterner, skaber du en flot baggrund i haven. Du kan også finde væglanterner og pendel lamper i vores udvalg.

 

Har du brug for hjælp til at finde den rette udendørs lanterne?

Du kan finde så mange forskellige typer udendørs lanterner hos lampeoglys, at det er meget svært at træffe et valg. Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice via chatfunktionen, telefonisk eller via e-mail. Vi besvarer alle dine spørgsmål. Vi besvarer med glæde alle dine spørgsmål. Derved finder vi altid den lanterne til haven, du leder efter.

new

Nye produkter