Indbygningsspots

Stort udvalg af indbyggede spotlights direkte til rådighed for dig!

Forsænket spots er den perfekte yderligere eller undertiden kan bruges som vigtigste belysning, når det gælder om at skabe accent belysning. Ligesom spots, forsænket lys kommer i en vifte af farver, former og størrelser, der passer til dine behov, så du kan vælge imellem LED eller halogen. Vipbar og justerbare forsænkede lys skabe atmosfærisk belysning samt tillader lys at fordele i et rum oor blot fremhæve et hjørne af rummet eller et objekt. Forsænket spots oftere anvendes i badeværelser, køkkener og stuer som ekstra belysning for at tilføje eller oprette en atmpsheric belysning. Alt dimensionering og installation oplysninger er angivet for hvert forsænket søgelyset online.

Indbygningsspots
176 Varer
Filtre
Faldende orden
Side
    • Gratis levering fra 800 kr
    • 30 dages fortrydelsesret
    • Gratis returnering
  1. Oprydningsudsalg

176 Varer
Filtre
Faldende orden
Side

forsænket projektører

Forsænket projektører, også kendt som downlighters er ideelle til små områder, eller når du er på udkig efter retningsbestemt belysning gør det muligt at rotere eller vippe til et område, hvor du gerne vil sætte fokus på, at de er tilgængelige som LED eller halogen. Hvis du gruppe flere justerbare forsænket projektører du kan distribuere lyset jævnt gennem et rum. Ønsker du at tilføje en smule farve i et badeværelse eller stue? Hvad med at bruge RGB forsænket projektører, der tillader dig at ændre farve via fjernbetjening, med LED pære, er du garanteret mange års belysning og forskellige farver, der er sikker på at afgive en redegørelse i ethvert rum.

Loft projektører er egnede til enhver stil!

Ligegyldigt hvilken type stil eller indretning, du har, forsænket loft spots kan anvendes på ethvert design. Du kan vælge former og størrelser, sammen med, hvis det omfatter LED eller egnet til LED pærer. Du kan vippe eller rotere projektører til at kaste lys i et hjørne af dit hjem eller for at fremhæve og fokusere på et objekt, såsom malerier eller lærreder. Indbygning spots kan bringe et værelse til lys, med flere af dem grupperet på et loft eller væg, kan du give dit hjem eller kontor mere af en atmosfære. Hvorfor ikke vælge forsænket lys som din vigtigste ned lightere, og har Gulvlampe eller bordlamper at give ekstra belysning i områder af dit værelse. Tjek vores store udvalg af spotlights.

Brug for hjælp eller råd, når det kommer til Indbygning projektører?

På lampeoglys.dk du vil opdage, at der altid er hjælp til rådighed for at hjælpe dig med at finde den rigtige forsænket søgelyset. Du kan kontakte os Mandag til fredag mellem 10:00 indtil 17:00 via e-mail, chat eller du kan ringe til os. Vi tilbyder gratis rådgivning, og vi vil hjælpe dig med at få det rigtige lys for dig.

new