Tilbud i ugen: Mindst 25% rabat på alt* >

Over ons - Over lampenlicht - banner

Om lampeoglys

Lampeoglys begyndte som en lille belysning butik i en by kaldet Valkenswaard, Holland i 2007. Elleve år senere, er markedsleder inden for belysningsbranchen inden for Europa. Vores mission er at hjælpe vores kunder med at skabe mere plads til atmosfæren og funktionel belysning baseret på vores kunders smag og behov.

Vi er en international virksomhed, der har webshops i 29 lande, hvor Holland, Belgien og Tyskland udgør vores største markeder. Vi har kundeservicekontorer i hele Europa.

Lampeoglys er en hurtigt voksende virksomhed. Vores lager rummer mere end 3000 produkter, som er klar til at blive bestilt. Som kunde, kan du kontakte os direkte med spørgsmål eller forespørgsler om belysning. Vi er her for at hjælpe dig!

Lampeoglys er fuldt certificeret Trusted Shops. En uafhængig kunde gennemgang platform, der giver vores forbrugere til aktie produkt og service erfaring. Ud over at dele anmeldelser, Trusted Shops giver lampeoglys.dk med tillidsmærke fuldt synlige ved første øjekast som indiciates at vi lever op til vores omfattende kvalitetskriterier, håndtere alle vore kunders personlige oplysninger med omhu samt give en sikker online shopping oplevelse med fuld køber beskyttelse.

Leverandør Identifikation

Lamp en Licht Online B.V., der handler under navnet "lampeoglys.dk"
Forretning adresse: Smaragdweg 52, 5527 LB Hapert, Holland

Telefonnummer: +4589884767
E-mail-adresse: [email protected]

CoC nummer: 67722415
VAT: CVR 37015040

Europa-Kommissionen er en platform for online-konfliktløsning (ODR), som kan tilgås på https://ec.europa.eu/consumers/odr/. Vi er klar til at deltage i udenretslige tvistbilæggelsesprocedurer før en forbruger tvistbilæggelsesorgan.