Tilbud i ugen: Mindst 25% rabat på alt* >

Erhvervskunder

Som erhvervskunde vil du modtage særlige tilbud, få eksklusive rabatter og du betaler altid den laveste pris hos lampeoglys. Vores kollektion QAZQA Professional er specielt skræddersyet til vores erhvervskunder. Dette belysningssystem er eksklusivt for erhvervskunder og let at installere.Hvorfor bestille kommercielt?

  • Så får du altid den laveste pris! - Som erhvervskunde betaler du altid den laveste pris hos lampeoglys, med eksklusive rabatter. Hvis kampagnerabatten hos lampeoglys er højere end standardrabatten, vil der blive tilføjet en ekstra rabat for at give dig en god margin på hver ordre.
  • Eksklusiv rabat på QAZQA Professional-kollektionen - Denne produktlinje er fuldstændig skræddersyet til vores forretningspartneres behov. Eksempelvis er installationsprocessen ekstra nem, og linjen består af et bredt udvalg af (indbyggede) spotlights og skinnebelysning. QAZQA Professional falder uden for de normale tilbud på lampeoglys, men din rabat som erhvervskunde gælder stadig!

*Se forklaringen af vores loyalitetsbonus til erhvervskunder her!

 

 

 


Essensen af virksomhedsbelysning

God virksomhedsbelysning er afgørende for virksomhedens image. Hos lampeoglys er vi klar over, at hvert forretningsområde har forskellige behov, og at dette også påvirker valget af belysning. Uanset om det er kontorbygninger, cateringvirksomheder, professionel udendørsbelysning eller servicevirksomheder og handelsvirksomheder. Vores brede udvalg af produkter sikrer, at vores belysning er velegnet til brug i enhver virksomhed. Både funktionelt og fuld af atmosfære.

 

Afhængigt af rummet (både hvad angår størrelse, interiør og stil), er det vigtigt at tage en række ting til overvejelse. Belysningsplanen er særligt afgørende. Hvor skal belysningspunkterne placeres og hvor mange skal der være. Det er grundlaget for anvendeligheden af et rum. For at opnå et arbejdsvenligt miljø er tilstrækkelig lumen også en vigtig faktor, hvorimod hotelbranchen hovedsageligt er fokuseret på at opnå en indbydende atmosfære. Hvis det er nødvendigt, kan vores team af tekniske lyskonsulenter tilbyde støtte til at udarbejde en belysningsplan og/eller vælge kommerciel belysning.

 

Fokus på bæredygtighed

For både medarbejdere og kunder er bæredygtighed i stigende grad en afgørende faktor, når det kommer til at vælge en virksomhed. Belysning kan bidrage til dette ved at fokusere på bæredygtig LED-belysning. Især når en organisation stadig bruger halogen- eller glødepærer, er der her fordele at hente. Hvis LED-belysning allerede anvendes, kan der vælges smart integration, for yderligere at reducere energiforbruget. Denne belysning kan tændes og slukkes automatisk, fjernstyres og integreres med andre smart devices. Dette gør det muligt at styre alt centralt.

 

QAZQA Professional

Vores linje QAZQA Professional omfatter en bred vifte af sporbelysning samt forsænkede og overflademonterede spotlights. Perfekt til at tilføje spot-belysning eller til at arbejde kreativt med indirekte lys. Som erhvervskunde vil du nyde godt af eksklusive rabatter på produkterne fra QAZQA Professional!


  • Så får du altid den laveste pris!
  • Eksklusiv rabat på QAZQA Professional
  • Gratis professionel belysningsrådgivning