10 % ekstra rabat på alt* Yderligere information >

Havelamper

Vi har forskellige typer havelamper på lager
Havelamper
727 Varer
Filtre
Faldende orden
Side
    • Gratis levering fra 800 kr
    • 30 dages fortrydelsesret
727 Varer
Filtre
Faldende orden
Side

Lad din have lyse op ved hjælp af de rette havelamper

Leder du efter udendørs havebelysning? I denne kategori kan du finde den perfekte havebelysning. Her kan du finde havelamper i alle afskygninger: Fra udendørs havebelysning til spots med smal lysstråle og fra udendørs lanterner til LED-havebelysning. Alt hvad der har med havebelysning og havelamper at gøre kan findes i denne serie, såsom udendørslamper med sensor. Dermed kan du give din have et nyt look. I kategorien havelamper kan du også finde solcellelamper til terrassen eller væglamper til dit haveskur.

 

Find din perfekte havelampe

Den ideelle belysning til haven indeholder flere parametre. En lampe til haven vil f.eks. ikke kun blive bedømt på dens design, men også på dens kvalitet og funktionalitet. Havelamper skal kunne tåle dårligt vejr. Al udendørs havebelysning fra lampeoglys kan over en længere periode modstå hårde vejrforhold og lyse haven op på smuk vis. Et eksempel er vores dekorative havebelysning, disse dekorative lamper giver straks din have et flot udseende og kan kaste lys over enhver have.

 

Køb bæredygtige lamper til haven

Leder du efter en bæredygtig havelampe, der ligeledes har en dekorativ funktion i haven? Så er vores udendørs solcellelamper måske det, du leder efter. Solcellelamper til haven får deres energi fra solen, og udsender den energi i form af lys. En solcellelampe er nem at installere og behøver ikke at være tilsluttet strømforsyning. Solcellelamper fra lampeoglys er ikke kun bæredygtig, de er også meget stilfuld. Ved hjælp af vores udendørs havebelysning med solceller har du straks føjet værdi til havens udseende.

new