10 % EKSTRA rabat på alt* >
block 1

Bæredygtig
Returpolitik

arrow

Enhver virksomhed har indflydelse på sine omgivelser og miljø. På lampeoglys vi er meget opmærksomme på vores påvirkning. Vi føler et ansvar for at bidrage positivt og til at gøre det bedre hver dag. Fordi der er en stor stigning i online-kunder, er det nødvendigt at opretholde en bæredygtig tilbagevenden inden for vores organisation. For flere sælgere midler i mange tilfælde mere returnerede produkter. Dette er meget skadeligt for miljøet ved den ekstra transport.

Vi continuesly forsøge at reducere disse afkast. Det gør vi ved at beskrive vores produkter som bedst, så godt vi kan, og give klare produktbilleder. Vi pakker vores produkter så kompakt som muligt for at minimere skader under transport. En kompakt produkt tager også fylder mindre under transport, så vi kan give flere pakker i én tur til vores befrier.


Hvor meget CO2 så bruger vi?

Vidste du, at en tur med en normal personbil på 100 km, der forårsager alle 0:02 tons emissioner?

CO2 er en naturligt forekommende gas, vi har brug for i vores atmosfære til at varme jorden. Gassen lagres i fossile brændstoffer og frigives under forbrænding; For eksempel i motoren i vores lastbiler og biler. Problemet er, at vi har for meget CO2 i vores atmosfære, og som påvirker vores klima. Ved plantning af træer, kan vi udtrække CO2 fra luften igen. CO2 nemlig består af carbon (C) og ilt (O2). Træer lagre kulstof naturligt og giver oxygenfrit. Når vi skære træer og brænde den lagrede CO2 frigives igen. Det er derfor vigtigt, at vi plante skove og beskytte dem så godt.

block 7

For hver tilbagevenden vi gøre en donation til de hollandske fundament Trees for alle til støtte for et bæredygtigt miljø og reducere CO2-udledningen.

Tips til at reducere din CO2

Du selv kan også bidrage til et bæredygtigt miljø. Du kan bevidst tænke på dit køb og ikke bare returnere alt tankeløst. Derudover giver vi altid information på vores webshop om EnergyLabel af vores produkter. Selvfølgelig vil vi gøre vores bedste for at reducere vores carbon footprint sammen. Det bedste resultat er, når vi arbejder sammen for et bedre miljø!

En ny chance

Når kunderne gør returnere en vare, er de ikke retransmitteres (dvs. som ny solgt) til en anden kunde eller ødelagt. De får et andet liv i vores outletstores i Holland. Når afkastet kommer tilbage til os, de gennemgår en kvalitetskontrol først. Her bliver de inspiceret om nødvendigt repareres. Affald er særdeles godt adskilt og om muligt genvundet. Når godkendte produkter gå til vores outlet-butikker i Breda og Zaandam. Her kan kunderne købe billige produkt en ny chance til en fantastisk pris. Kunden glad og miljø glad!

block 7