5 % ekstra rabat på loftsventilatorer!* >
block 1

Ledning og stik:
Gode råd!

 

På denne side finder du relevant information om kabelledninger og stik. Først og fremmest er det vigtigt at vide, at en kabelsnor og et stik skal bruges til at blive forbundet til en lampe eller til at dele for at tilslutte det til et stik. Vi forklarer her, hvordan du tilslutter et ledningskabel og tilslutter en lampe, så du nemt kan tilslutte den direkte til et stikkontakt.

Køb nu

Forskellen mellem stikkontakter med og uden jordforbindelse:

Det er vigtigt at forstå, hvad forskellen er på stik med og uden jordforbindelse. Et jordstik er en 3-ledet ledning, hvor hver leder har en forskellig farve:

Gul/grøn ledning: dette er jordledningen, dette er en dobbeltisoleret lampe og fungerer som en beskyttende leder for at forhindre elektrisk stød og/eller brand. Jordledningslys er for det meste nødvendige i fugtige områder i dit hjem for at forhindre, at der opstår kortslutning. Hvis der f.eks. er en kortslutning eller en eller anden form for defekt i lampen, beskytter lampen automatisk og spændingen fjernes og bevæger sig ned i jorden.

Brun ledning: Dette er den ledende ledning, det er her hovedstrømforsyningen løber igennem, og der er altid spænding i denne. Dette er Plus Wire.

Blå ledning: Dette er minusledningen, der er ingen spænding i denne og den sikrer blot, at den aflader elektricitet. Dette er minus- eller nulledningen.

block 7

Ønsker du at tilslutte et ledningskabel og tilslutte din lampe?

Har du en lampe, som du gerne vil konvertere til brug af ledning og stik? Det kan nemt lade sig gøre! Du skal blot få fat i en ledning og et stik, med eller uden kontakt, afhængigt af hvordan du vil have, at lampen fungerer. Tilslut ledningen til din eksisterende lampe, og sæt den i stikkontakten! Vi har en bred vifte af forskellige farver og længder, når det kommer til ledningsstik!

block 7
emico-featured