Gulvspots

En bred vifte af gulvspots fås her!

Find en stor samling af holdbare og robuste jorden gulvspots til dine pyntede og drev måder med os! En bred vifte af størrelser, høj IP værdier og robuste gulvspots, der passer til dine udendørs behov.

Gulvspots
4 Varer
Filtre
Faldende orden
4 Varer
Filtre
Faldende orden

gulvlamper

Vi har en af ​​de største samling af gulv lamper tilgængelig online! Du er i stand til at finde en standerlampe, der passer til dine behov og funktionalitet samt komplimentere dit nuværende eller ny udsmykning. Gulvlamper er altid en god løsning til generel belysning eller for at give ekstra belysning i ethvert rum, de passer næsten ind i ethvert rum og er nemme at blive flyttet rundt. Vælg mellem buelamper til uplighters eller klassiske lamper med nuancer til en mere industriel eller vintage stil. Allerede har din egen gulvlampe, hvorfor ikke parre den med en af ​​vores stående stof nuancer, der kommer i mange forskellige størrelser og farver eller hvorfor ikke vælge en stål eller kobber kloden skygge for et moderne look. Vælg mellem et bredt udvalg af dæmpbare lys, som gør det muligt at styre lysstyrken for den rigtige atmosfære, som du vil oprette eller vælge en uplighter med en læsning arm, der vil gøre at læse en fornøjelig oplevelse!

Skab dit eget design.

Hvis det ikke er alt, hvad med at skabe dit eget design! Du kan blande n’passer gulv lamper ved at vælge lys og skygge, der passer dig bedst. Vælg et stativ gulvlampe og tilpasse det med den type skygge, størrelse og farve, du ønsker. På denne måde vil du skabe den perfekte lys, der vil passe til din valgte værelse. Du kan finde nogle af vores kobber standerlamper er en del af serien eller samlinger, dette gør det muligt at designe et værelse med samme kollektion spænder fra stativ standerlamper, loftslamper, bordlamper og væglamper.

Brug for hjælp eller rådgivning, når det kommer til Gulvlamper?

På lampeoglys.dk du vil opdage, at der altid er hjælp til rådighed for at hjælpe dig med at finde den rigtige lampe. Du kan kontakte os Mandag til fredag mellem 10:00 indtil 17:00 via e-mail, chat eller du kan ringe til os. Vi tilbyder gratis rådgivning, og vi vil hjælpe dig med at få det rigtige lys for dig.

new