Gratis levering fra 800 kr

Med en ordre til en værdi på mindst 800 kr eller mere, leverer vi dine lamper gratis! Ordrer som bestilles før kl. 20:00 bliver sendt samme dag.

30 dages returret

Det kan ske, at et produkt ikke lever fuldstændigt op til dine forventninger. Så kan du naturligvis returnere det. Det tager vi os gerne af. Du har 30 dage til at returnere en vare fra modtagelsesdatoen.

Startsæt med skruetrækker inkl. bits og afisoleringstang

119,00 kr. 99,95 kr.
Rabat er 19,05 kr. Denne kampagne er stadig gyldig i 4 dage
Inkl. moms

Gratis levering fra 800 kr.

  • 30 dages fortrydelsesret
  • Betal senere med Klarna
Brug for hjælp
fra vores team?
Vores medarbejdere er klar 5 dage om ugen.

Ring til os:
+45 78 15 30 95

Hver uge, kan vores priser ændre sig. Det sker ud fra lagerstatus og den foregående uges salg. Derfor kan priserne stige eller falde, men de kan også forblive som hidtil. Dagen, hvor prisen fastsættes igen, vises med det antal dage, der er angivet ifm. pr


Den viste besparelse er altid baseret på vejledende pris. Denne vejledende pris (MSRP) er producentens anbefalede detailpris på produktet. Lampeoglys angiver den vejledende pris som referencepris.

upsell

Vi fandt andre produkter, som du måske vil synes om

Detaljer

Planlægger du at flytte, eller har du lyst til at gå i gang med at arbejde på dit nuværende hjem? Så skaf denne startpakke hurtigt! Sættet indeholder en spændingstester, afisoleringsværktøj og en skruetrækker. Med bits i 32 forskellige størrelser og former er du altid godt udstyret og kan nemt vælge den rigtige størrelse til din skruetrækker. Uanset hvilken opgave du skal udføre, kan startpakken hjælpe dig med at komme i gang med det samme. Du får din belysning hængt op på ingen tid!

Mere information

Mere information
Produktdetaljer 
Varenummer105885
DæmpbarNon-Dimmable
Generelt 
EAN08718881151033
MærkeQAZQA
BrugervejledningDownload PDF
Vægt0.2 kg
FormRektangel
Farve og materiale 
MaterialeStål med Polyester
Størrelse og vægt 
Generelle målHøjde 1,7 cm - længde 15 cm - bredde 6,5 cm
PakkeHøjde 5 cm - længde 18 cm - bredde 8 cm

Service og returnering

Service Service

Vi er her for dig for at skabe mere plads til atmosfære. Derfor får du 30 dages betænkningstid ved dit køb, alle vores produkter leveres med garanti , og vi er let tilgængelige 5 dage dage om ugen.

Retur Returnering

Hvis du ikke er tilfreds med din ordre, kan du sende den tilbage til os. Du har 30 dages returret, og du kan returnere din ordre helt.

Du skal blot give besked om din returnering ved hjælp af vores returportal. Hvis du har spørgsmål, skal du kontakte kundeservice på [email protected] eller +45 78 15 30 95 (lokal takst).

  • Gratis levering fra 800 kr
  • 30 dages fortrydelsesret

Anmeldelser

Gennemsnitlig vurdering baseret på 1 anmeldelser

Vi bruger Trustpilot som en uafhængig serviceudbyder til at indsamle anmeldelser. Trustpilot har taget rimelige og proportionale skridt for at sikre, at disse er ægte anmeldelser.

Spørgsmål om produktet

Ingen spørgsmål endnu. Bliv den første til at stille spørgsmålet!