10 % EKSTRA rabat på alt* >

Free Shipping from 800 kr

Med en ordre til en værdi på mindst 800 kr eller mere, leverer vi dine lamper gratis! Ordrer som bestilles før kl. 20:00 bliver sendt samme dag.

30 dages returret

Det kan ske, at et produkt ikke lever fuldstændigt op til dine forventninger. Så kan du naturligvis returnere det. Det tager vi os gerne af. Du har 30 dage til at returnere en vare fra modtagelsesdatoen.

Startsæt med skruetrækker inkl. bits og afisoleringstang

119,00 kr. 94,95 kr.
Rabat er 24,05 kr. Denne kampagne er stadig gyldig i 7 dage
Inkl. moms

Gratis levering fra 800 kr.

  • 30 dages fortrydelsesret
  • Betal senere med Klarna
Brug for hjælp
fra vores team?
Vores medarbejdere er klar 5 dage om ugen.

Ring til os:
+4589884767

Hver uge, kan vores priser ændre sig. Det sker ud fra lagerstatus og den foregående uges salg. Derfor kan priserne stige eller falde, men de kan også forblive som hidtil. Dagen, hvor prisen fastsættes igen, vises med det antal dage, der er angivet ifm. pr


Den viste rabat er altid baseret på vejledende pris. Denne vejledende pris er producentens anbefalede detailpris af produktet.

upsell

Vi fandt andre produkter, som du måske vil synes om

Detaljer

Planlægger du en flytning, eller vil du i gang med småjobs i dit nuværende hjem? Så få hurtigt dette startsæt med hjem! I dette sæt modtager du en wire stripper og en skruetrækker. Med bitsene i 32 forskellige størrelser og former er du altid på det rigtige sted, og du kan nemt vælge den rigtige størrelse til din skruetrækker. Uanset hvilket job du skal udføre, hjælper startsættet dig på vej med det samme.

Mere information

Mere information
Produktdetaljer 
Varenummer105885
DæmpbarNon-Dimmable
Generelt 
EAN08718881151033
MærkeQAZQA
BrugervejledningDownload PDF
Vægt0.3 kg
FormRektangel
Farve og materiale 
MaterialeStål med Polyester
Størrelse og vægt 
Generelle målHøjde 5 cm - længde 18 cm - bredde 8 cm
PakkeHøjde 5 cm - længde 18 cm - bredde 8 cm

Service og returnering

Service Service

Vi er her for dig for at skabe mere plads til atmosfære. Derfor får du 30 dages betænkningstid ved dit køb, alle vores produkter leveres med garanti , og vi er let tilgængelige 5 dage dage om ugen.

Retur Returnering

Hvis du ikke er tilfreds med din ordre, kan du sende den tilbage til os. Du har 30 dages returret, og du kan returnere din ordre helt.

Du skal blot give besked om din returnering ved hjælp af vores returportal. Hvis du har spørgsmål, skal du kontakte kundeservice på [email protected] eller +4589884767 (lokal takst).

  • Gratis levering fra 800 kr
  • 30 dages fortrydelsesret

Spørgsmål om produktet

Ingen spørgsmål endnu. Bliv den første til at stille spørgsmålet!