
Startsæt med skruetrækker inkl. bits og afisoleringstang
Tilbudspris 83,30 kr. Vejl. pris: 119,00 kr.
Logind og bestil
Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Google Privacy Policy og Terms of Service gør sig gældende.
Bestil som ny kunde
Det giver mange fordele at oprette en konto:
Med en ordre til en værdi på mindst 800 kr eller mere, leverer vi dine lamper gratis! Ordrer som bestilles før kl. 20:00 bliver sendt samme dag.
Det kan selvfølgelig ske, at du ikke er tilfreds med dit/dine bestilte produkt(er). Intet problem! Du kan altid sende det/dem tilbage til os. Du kan returnere dit produkt inden for 90 dage.
Hængelampe sort med stik inkl. PS160 goldline dæmpbar - Cavalux
Besvaret af :
En lampefatning kaldes også en lampeholder. Det er forbindelsen mellem lampen (armaturet) og lyskilden, altså den del, som forvandler lyskilden til en lampe. Vi har lavet en liste med de 8 mest almindelige lampefatninger. De typer, der begynder med bogstavet E, er fatninger med gevind, mens de typer, der begynder med GU, skubbes i.
E27
Den store, mest almindelige fatning med gevind. Gevindet/diameteren er 27 mm og velegnet til 230V, altså de fleste LED-pærer.
E14
Den lille fatning med gevind. Gevindet/diameteren er 14 mm, og velegnet til de mindre LED-pærer. Ligesom med E27, er fatningen velegnet til 230V. Fatningen bruges ofte til stemningsbelysning, som fx bordlamper.
G9
G9 fatningen bruger to løkker, med 9 mm mellem, der skubbes i. Denne fatning bruges ofte i mindre væg- eller loftlamper.
GU10
Denne bajonetfatning bruger to stifter, med 10 mm mellem dem. De lyskilder, som bruges med denne fatning, anvendes primært til spots og er velegnet til 230V. Stifterne sættes i hullerne, i bunden af i spotten, hvor lyskilden fikseres med et drej på en kvart omgang.
GU5.3
Den fatning bruger to små metalstifter, med 5,3 mm mellem, der leder strømmen. De kaldes også bipin-foot eller plug-in-foot fatninger. Lyskilderne, med denne fatning, bruges primært i bad, køkken eller udendørs, fordi de er velegnede til 12V, som er en sikker spænding til våde områder. Bemærk venligst, at der altid skal bruges en transformer til en 12 volts lyskilde.
GX53
Det er en bajonetfatning med stifter, med 53 mm mellem. Pæren gøres fast ved at trykke den ind i armaturet og dreje den en kvart omgang. GX53 fatningen bruges hovedsageligt til loftslamper.
G53
Mange halogenspots bruger en G53 fatning. I dag, fås der også G53 LED-spots. Det er en rund lampefatning med stifter i bunden. Det er kun AR111-lyskilden, der bruger en G53 fatning. AR111 har en diameter på 111 mm og bruges mest i store, overflademonterede og/eller indbyggede spots med 12V. Bemærk venligst, at der altid skal bruges en transformer til en 12 volts lyskilde. Lyskilden fæstnes med skruer eller klemmer.
Om en armatur leveres med en lyskilde, er det altid angivet i specifikationerne. Når lampen leveres uden en lyskilde, er det klogt at bestille det rette antal lyskilder med det samme. I specifikationerne finder du, hvilken lyskilde(r) du har brug for. Sørg for, at wattstyrken på armaturet passer til lyskilden.
For at fuldende din belysning skal du ofte selv vælge den ideelle lyspære. Det er vigtigt at være opmærksom på følgende elementer, når du bestiller din passende lyskilde:
EAN står for "European Article Number". Det er et unikt identifikationsnummer, der bruges til at mærke produkter i detailhandlen. Dette nummer hjælper med effektiv håndtering af lager, salg og logistik. Hvert EAN-nummer indeholder oplysninger som oprindelsesland, producent og en unik produktnummer, hvilket gør det nemt at scanne og spore produkter.
FittinQ B.V.
Smaragdweg 52
5527 LB Hapert
www.qazqa.com
[email protected]
+31(0)852251845
Gielen Druk Print Webmedia
Bucht 6 | 5571 CW Bergeijk | T +31 (0)497 551777
IBAN NL49 RABO 0106301667 | BTW NL801420283B01
KvK 17077548 | www.gielen.nl
Toplicht Verlichting B.V.
Voorbancken 17
3645 GV Vinkeveen
www.toplicht.info
[email protected]
+31(0)297262093
Q-Signing BV
Andromedastraat 2-B
5015 AV Tilburg
www.q-signing.nl
[email protected]
+31 13 580 00 46
K&D Holland B.V.
Huizermaatweg 21-4
1273 NA Huizen
Nederland
Telefoon: +31 (0) 85 0499403
Mail: [email protected]
Web: www.kend-holland.nl
Hos lampeoglys fordeler vi vores lamper i flere boligstile, så din nye lampe matcher din indretning.
Design
Denne boligstil genkendes på dens raffinerede og gennemtænkte design. Der er stor fokus på finish og luksus, med øje for detaljen. Man ser ofte elementer, som smørblødt læder, kraftige, lækre stoffer og utroligt smukt træ i denne boligstil. Ofte bruges der lysere nuancer og accentfarver som modvægt, som gør interiøret mere personligt.
Art Deco
Art Deco er typisk mere sprudlende og minder en om 1920'erne. Det kan fx være med markante farver, som mørkelilla, påfugleblå, okkergul og mørkegrøn. Ofte med gyldne detaljer, som prikken over i'et. Dertil ser man også materialer, som fløjl, satin, marmor, lakeret træ og krystalglas i art deco. Sammen med geometriske former, frodige print og spejlende overflader. Kort sagt, en virkelig luksuriøs boligstil!
Retro
Som navnet antyder, minder retrostilen om gode gamle dage, efter 1980. Den bruges især varme farver, som okkergul, smaragdgrøn, mørkeblå og cognac. Man ser ofte 70'er-print med cirkler og zigzag-striber etc. Dertil kommer tidløse materialer, som marmor, varm valnød og flere forskellige metaller.
Country
Den landlige boligstil bruger naturlige materialer, som ubehandlet træ, siv, rattan, uld, bomuld, hør og beton. Det sender en masse varme og lys ind i hjemmet. Indretningens stil er ret simpel, uden store armbevægelser. Det giver en følelse af "ren natur".
Industrial
Det er en ærlig indretning, med rene, rå materialer - uden nogen dikkedarer. Den bruger fx beton, rustfrit stål, træ og stål. "Industrial" virker ofte mere beboet, hvilket afspejler sig i dens møbler og materialer. Du skaber en 'gammel sjæl' i indretningen.
Country/Rural
Denne indretning understreger den naturlige skønhed i materialer, som fx forvitret, råt træ, uld og hør. Dens typiske farver er jord- og sandfarver, som hvid, beige, taupe og varm grå, ofte med en mat finish. Formerne er ofte stramme og matcher materialerne. En meget varm og ren indretning!
Klassisk/Antik
Den klassiske/antikke indretning er utroligt tidløs og bliver aldrig kedelig. Den emmer ofte af luksus og er rigtigt elegant. Den er meget symmetrisk, og kræver ofte et antikt møbel eller en ældre lampe. Du ser mange yndefulde buer og robuste former, med materialer som glas, fløjl, silke, marmor og træ. Indretningsstilen bruger også intense farver, som bordeaux og mørkelilla, der er karakteristiske her, med detaljer i guld, sølv eller krystal.
Moderne
Det er et minimalistisk og ret basal indretning, uden alt for meget nips og tilbehør. Du finder masser af rene linjer og vinkler, i den åbne indretnings møblement. Den er typisk præget af grå, beige, sort og hvid. Kvalitet frem for kvantitet! Derfor ser man ofte flotte designermøbler i denne boligstil.
Orientalsk
Den orientalske boligstil virker meget atmosfærisk, med varme farver som terracotta, petrol, beige, hvid, gul, guld, brun og sort. Der er masser af flotte mønstre i hele interiøret, både på tæpper og lamper. Råt træ, stof, mosaik og spejle udgør altid en vigtig del af denne boligstil.
The number of light points on a lamp indicates how many separate light sources the lamp contains. This directly affects the amount of light and the light distribution in a room.
Application and benefits:
When choosing a lamp, it is important to consider the number of light points to ensure sufficient light for the room and application.
Wattallet på en lampe angiver generelt den effekt, der kræves for at få LED-belysning til at fungere. Det har ikke noget at gøre med lysstyrken, der måles i lumen. Et lavere watt-tal betyder en mere energieffektiv lampe. Vil du være sikker på, at din lampe er energieffektiv? Tjek også energimærkningen.
Den nøjagtige betydning af wattallet varierer lidt afhængigt af lampetypen:
Det totale antal lumen indikerer lysstyrken på en lampe. Du justerer antallet af lumen baseret på rummets størrelse og funktion. For at hjælpe dig her er et skøn over lumen pr. kvadratmeter for forskellige rum i dit hus.
Værelse | Lumen pr. m2 |
Stue | 400-500 lumen pr. m2 |
Køkken | 700-800 lumen pr. m2 |
Soveværelse | 300-400 lumen pr. m2 |
Badeværelse | 700-800 lumen pr. m2 |
Entré | 300 lumen pr. m2 |
Antallet af lumen for en lampe findes i produktbeskrivelsen og specifikationerne. Dette spænder fra 55 lumen til 3300 lumen.
Antallet af driftstimer angiver, hvor længe belysningen vil vare, inden du skal udskifte den. LED-pærer holder normalt længst: mellem 20.000 og 50.000 driftstimer. Husk, at levetiden afhænger af brug og miljø.
Begrebet Kelvin (K) henviser til farvetemperaturen på det lys, som lampen udsender, og nogle gange også til lysets farveegenskaber. Dette påvirker stemningen og funktionaliteten i det oplyste rum. Kelvin bestemmer, om lyset er varmt, neutralt eller koldt.
Op til 2700K: Ekstra varmt hvidt lys
2700K - 3000K: Varm hvid
3001K - 4000K: Neutral hvid
mere end 4000K: Koldt hvidt lys
Dim to Warm: justerbar i Kelvin
Begrebet Kelvin (K) henviser til farvetemperaturen på det lys, som lampen udsender, og nogle gange også til lysets farveegenskaber. Dette påvirker stemningen og funktionaliteten i det oplyste rum. Kelvin bestemmer, om lyset er varmt, neutralt eller koldt.
Op til 2700K: Ekstra varmt hvidt lys
2700K - 3000K: Varm hvid
3001K - 4000K: Neutral hvid
mere end 4000K: Koldt hvidt lys
Dim to Warm: justerbar i Kelvin
CRI står for Farvegengivelsesindeks og angiver kvaliteten af farverepræsentationen fra en lyskilde. Jo højere CRI, desto bedre viser belysningen sande farver. Dette måles på en skala fra 1 til 100. Et CRI på 100 svarer til dagslys. Et lavt CRI kan resultere i dårlig farvegengivelse. Hos lampeoglys arbejder vi primært med en CRI på 80. En CRI på 90 ses typisk i kommerciel belysning som fluorescerende rør.
Enheder med touch-funktion kan styres med et tryk på lampen. Dette kan betyde blot at tænde og slukke lyset, men også dæmpe en lampe i lysintensitet (lumen) eller lysfarve (Kelvin). Dette afhænger af enheden og beskrives i produktbeskrivelsen.
-
LukketVil du vide mere?
Læs mere om udvidet garanti
Hver uge, kan vores priser ændre sig. Det sker ud fra lagerstatus og den foregående uges salg. Derfor kan priserne stige eller falde, men de kan også forblive som hidtil. Dagen, hvor prisen fastsættes igen, vises med det antal dage, der er angivet ifm. pr
Den viste besparelse er altid baseret på vejledende pris. Denne vejledende pris (MSRP) er producentens anbefalede detailpris på produktet. Lampeoglys angiver den vejledende pris som referencepris.