Tilbud i ugen: Mindst 25% rabat på alt* >

Gratis levering fra 800 kr

Med en ordre til en værdi på mindst 800 kr eller mere, leverer vi dine lamper gratis! Ordrer som bestilles før kl. 20:00 bliver sendt samme dag.

30 dages returret

Det kan ske, at et produkt ikke lever fuldstændigt op til dine forventninger. Så kan du naturligvis returnere det. Det tager vi os gerne af. Du har 30 dage til at returnere en vare fra modtagelsesdatoen.

Stålspyd med monteringsmateriale

295,00 kr. 165,00 kr.
Rabat er 130,00 kr. Dette tilbud gælder kun i dag
Inkl. moms

Gratis levering fra 800 kr.

  • 30 dages fortrydelsesret
  • Betal senere med Klarna
Brug for hjælp
fra vores team?
Vores medarbejdere er klar 5 dage om ugen.

Ring til os:
+4589884767

Hver uge, kan vores priser ændre sig. Det sker ud fra lagerstatus og den foregående uges salg. Derfor kan priserne stige eller falde, men de kan også forblive som hidtil. Dagen, hvor prisen fastsættes igen, vises med det antal dage, der er angivet ifm. pr


Den viste besparelse er altid baseret på vejledende pris. Denne vejledende pris (MSRP) er producentens anbefalede detailpris på produktet. Lampeoglys angiver den vejledende pris som referencepris.

Tilbehør

Bemærk, at ovenstående lampe leveres uden lyskilde, som skal bestilles separat.

Detaljer

Universal varmgalvaniseret jordspyd komplet med monteringsmateriale. Denne jordstift sikrer, at du nemt kan sætte din havebelysning fast i din have. Du kan nemt stikke den i jorden, græsset eller gruset. Den har en længde og bredde på 16 cm og en højde på 46,7 cm (denne del går i jorden). Montagepladen er udformet sådan, at du kan montere en lampe med to, tre eller fire monteringspunkter. Komplet med fire bolte og møtrikker til at montere lampen på stiften. En super praktisk og praktisk måde at montere din havelampe på.

Mere information

Mere information
Produktdetaljer 
Varenummer45475
LysfunktionFunktionel
DæmpbarNej, denne lampe kommer ikke med en dæmper
Generelt 
EAN08718881034541
MærkeQAZQA
BrugervejledningDownload PDF
Vægt0.6 kg
Farve og materiale 
FarveStål
MaterialeStål
Størrelse og vægt 
Generelle målHøjde 46,7 cm - længde 16 cm - bredde 16 cm
PakkeHøjde 16,5 cm - længde 45,5 cm - bredde 3 cm
Tilvalg 
InstallationsområdeStueetage

Service og returnering

Service Service

Vi er her for dig for at skabe mere plads til atmosfære. Derfor får du 30 dages betænkningstid ved dit køb, alle vores produkter leveres med garanti , og vi er let tilgængelige 5 dage dage om ugen.

Retur Returnering

Hvis du ikke er tilfreds med din ordre, kan du sende den tilbage til os. Du har 30 dages returret, og du kan returnere din ordre helt.

Du skal blot give besked om din returnering ved hjælp af vores returportal. Hvis du har spørgsmål, skal du kontakte kundeservice på [email protected] eller +4589884767 (lokal takst).

  • Gratis levering fra 800 kr
  • 30 dages fortrydelsesret

Spørgsmål om produktet

Ingen spørgsmål endnu. Bliv den første til at stille spørgsmålet!