Gratis levering fra %free_shipping_cost

Med en ordre til en værdi på mindst %free_shipping_cost eller mere, leverer vi dine lamper gratis! Ordrer som bestilles før kl. %cut_off_time bliver sendt samme dag.

30 dages returret

Det kan ske, at et produkt ikke lever fuldstændigt op til dine forventninger. Så kan du naturligvis returnere det. Det tager vi os gerne af. Du har 30 dage til at returnere en vare fra modtagelsesdatoen.

LED glødelampe E27 4W 400 lumen varm hvid 2700K med lys mørk sensor

84,95 kr.

Inkl. moms

Gratis levering fra 800 kr

  • 30 dages fortrydelsesret
  • Betal senere med Klarna
Brug for hjælp
fra vores team?
Vores medarbejdere er klar 5 dage om ugen.

Ring til os:
+4589884767
Kan ikke kontaktes på telefon på grund af tekniske problemer

Hver uge, kan vores priser ændre sig. Det sker ud fra lagerstatus og den foregående uges salg. Derfor kan priserne stige eller falde, men de kan også forblive som hidtil. Dagen, hvor prisen fastsættes igen, vises med det antal dage, der er angivet ifm. pr


Stated reductions are based on the lowest prices of the previous 30 days. That is to say, the lowest price of the previous 30 days is the 'from' price (crossed-out price) and the offer price is an even lower price. This way, you know whether you get a further reduction on our already competitive prices.

Detaljer

Hvis du leder efter en lyskilde, der ved, hvornår der er brug for meget lys, så er denne LED-glødelampe med lys mørk sensor det, du har brug for! Med en lyseffekt på 400 lumen varmt hvidt LED-lys er dette en meget attraktiv pære! Med et A-energimærke er det en af de mest økonomiske af sin art og derfor ikke kun godt for miljøet, men også for din tegnebog! Lyset har en levetid på ca. 15.000 timer, og du kan tænde og slukke for det mindst 10.000 gange. Få denne smukke lyskilde med lys mørk sensor nu derhjemme og bekymre dig aldrig om den rigtige lysudgang i dine boligarealer igen!

Mere information

Mere information
Produktdetaljer 
Varenummer02293
LampesokkelE27
DæmpbarNon-Dimmable
Samlet effekt 4 watt
Samlede lumen400
Brændetimer 15000
Kelvin2.700 K
CRI80
Spænding230 (mere information)
Generelt 
EAN08712879138730
MærkeCalex
Vægt50 g
Størrelse og vægt 
Generelle målDiameter 6 cm - højde 13,5 cm
PakkeHøjde 6,5 cm - længde 13,5 cm - bredde 6,5 cm
Pære 
Pærens farve Varm hvid
Tekniske specifikationer 
Med skumringsafbryderJa, med tusmørkesensor

Service og returnering

Service Service

Du har masser af tid til at beslutte, om du vil returnere din ordre, når du handler hos os. Vores kunder har 30 dages returret, 2 års garanti på alle lamper og nem adgang til vores kundeservice 5 dage om ugen.

Retur Returnering

Hvis du ikke er tilfreds med din ordre, kan du sende den tilbage til os. Du har 30 dages returret, og du kan returnere din ordre helt.

Du skal blot give besked om din returnering ved hjælp af vores returportal. Hvis du har spørgsmål, skal du kontakte kundeservice på [email protected] eller +4589884767 (lokal takst).

  • Gratis levering fra 800 kr
  • 30 dages fortrydelsesret
Skriv din egen anmeldelse
x
Kun registrerede brugere kan skrive anmeldelser. Log ind eller opret en konto

Spørgsmål om produktet

Ingen spørgsmål endnu. Bliv den første til at stille spørgsmålet!