10 % EKSTRA rabat på alt* >

Free Shipping from 800 kr

Med en ordre til en værdi på mindst 800 kr eller mere, leverer vi dine lamper gratis! Ordrer som bestilles før kl. 20:00 bliver sendt samme dag.

30 dages returret

Det kan ske, at et produkt ikke lever fuldstændigt op til dine forventninger. Så kan du naturligvis returnere det. Det tager vi os gerne af. Du har 30 dage til at returnere en vare fra modtagelsesdatoen.

RGB Controler med fjernbetjening

165,00 kr.
Denne kampagne er stadig gyldig i 4 dage
Inkl. moms

Gratis levering fra 800 kr.

  • 30 dages fortrydelsesret
  • Betal senere med Klarna
Brug for hjælp
fra vores team?
Vores medarbejdere er klar 5 dage om ugen.

Ring til os:
+4589884767

Hver uge, kan vores priser ændre sig. Det sker ud fra lagerstatus og den foregående uges salg. Derfor kan priserne stige eller falde, men de kan også forblive som hidtil. Dagen, hvor prisen fastsættes igen, vises med det antal dage, der er angivet ifm. pr


Den viste rabat er altid baseret på vejledende pris. Denne vejledende pris er producentens anbefalede detailpris af produktet.

Detaljer

Fjernbetjeningen har følgende muligheder: Fast indstilling i 15 farver og hvid. Alle farver kan dæmpes i 7 lysintensiteter. Evne til at falme eller blinke farver. Vores Fade-funktion tager 18 minutter at gå rundt i alle farver, hvilket gør farveskift næsten umærkeligt. Udstyret med hukommelsesfunktion, når strimlen tændes igen, opfanger den farven eller det program, den blev slukket for.

Mere information

Mere information
Produktdetaljer 
Varenummer89307
DæmpbarNej, denne lampe kommer ikke med en dæmper
Generelt 
EAN08718881016851
MærkeQAZQA
BrugervejledningDownload PDF
Vægt50 g
Farve og materiale 
FarveHvid
MaterialePolyester
Størrelse og vægt 
PakkeHøjde 10,5 cm - længde 6 cm - bredde 8,9 cm
Tekniske specifikationer 
Med ledning og stikNej, dette produkt leveres ikke med ledning og stik

Service og returnering

Service Service

Vi er her for dig for at skabe mere plads til atmosfære. Derfor får du 30 dages betænkningstid ved dit køb, alle vores produkter leveres med garanti , og vi er let tilgængelige 5 dage dage om ugen.

Retur Returnering

Hvis du ikke er tilfreds med din ordre, kan du sende den tilbage til os. Du har 30 dages returret, og du kan returnere din ordre helt.

Du skal blot give besked om din returnering ved hjælp af vores returportal. Hvis du har spørgsmål, skal du kontakte kundeservice på [email protected] eller +4589884767 (lokal takst).

  • Gratis levering fra 800 kr
  • 30 dages fortrydelsesret

Spørgsmål om produktet

Ingen spørgsmål endnu. Bliv den første til at stille spørgsmålet!