Klik her for at få 75 Kr. rabat! >

Gratis levering fra %free_shipping_cost

Med en ordre til en værdi på mindst %free_shipping_cost eller mere, leverer vi dine lamper gratis! Ordrer som bestilles før kl. %cut_off_time bliver sendt samme dag.

30 dages returret

Det kan ske, at et produkt ikke lever fuldstændigt op til dine forventninger. Så kan du naturligvis returnere det. Det tager vi os gerne af. Du har 30 dage til at returnere en vare fra modtagelsesdatoen.

Sæt med 10 GU10 dæmpbare LED-lamper 6W 450 lm 2700K

769,00 kr.
Inkl. moms

Gratis levering fra 800 kr.

  • 30 dages fortrydelsesret
  • Betal senere med Klarna
Brug for hjælp
fra vores team?
Vores medarbejdere er klar 5 dage om ugen.

Ring til os:
+4589884767
Kan ikke kontaktes på telefon på grund af tekniske problemer

Hver uge, kan vores priser ændre sig. Det sker ud fra lagerstatus og den foregående uges salg. Derfor kan priserne stige eller falde, men de kan også forblive som hidtil. Dagen, hvor prisen fastsættes igen, vises med det antal dage, der er angivet ifm. pr


Den viste rabat er altid baseret på vejledende pris. Denne vejledende pris er producentens anbefalede detailpris af produktet.

Detaljer

Med denne GU10 lyskilde kan du give dine lamper varmt hvidt lys, som du optimalt kan belyse dit hjem. Dette lille kraftværk har en lyseffekt på 450 lumen og 2700 Kelvin. Lampen har også et A-energimærke, hvilket betyder, at lampen ud over at være super billig også er god til et bedre miljø! Du kan også dæmpe lyskilden med en ekstern lysdæmper (faseskæring). * Bemærk: med fremkomsten af LED er historien om LED-dæmpning blevet mere kompleks. For gode råd om dæmpning af dine lyskilder er det bedst at konsultere en elektriker. Denne GU10 lyskilde har en diameter på 5 cm og en højde på 5,8 cm. Desuden har den en lysstråle på 35 grader. Nu endnu billigere som et sæt på 10!

Mere information

Mere information
Produktdetaljer 
Varenummer02067
LampesokkelGU10
DæmpbarNej, denne lampe kommer ikke med en dæmper
Samlet effekt 6 watt
Samlede lumen450
Brændetimer 25000
Kelvin2.700 K
CRI80
Spænding230
Generelt 
EAN08718881065538
MærkeCalex
Antal varer i et sæt10
Vægt0.7 kg
Størrelse og vægt 
Generelle målDiameter 5 cm - højde 5,8 cm
Pære 
Pærens farve Varm hvid

Service og returnering

Service Service

Vi er her for dig for at skabe mere plads til atmosfære. Derfor får du 30 dages betænkningstid ved dit køb, alle vores produkter leveres med garanti , og vi er let tilgængelige 5 dage dage om ugen.

Retur Returnering

Hvis du ikke er tilfreds med din ordre, kan du sende den tilbage til os. Du har 30 dages returret, og du kan returnere din ordre helt.

Du skal blot give besked om din returnering ved hjælp af vores returportal. Hvis du har spørgsmål, skal du kontakte kundeservice på [email protected] eller +4589884767 (lokal takst).

  • Gratis levering fra 800 kr
  • 30 dages fortrydelsesret
Skriv din egen anmeldelse
x
Kun registrerede brugere kan skrive anmeldelser. Log ind eller opret en konto

Spørgsmål om produktet

Ingen spørgsmål endnu. Bliv den første til at stille spørgsmålet!